[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
gombabácsi #103017 Joker, 3 megnézés után. :)
Elsőre jónak tartottam a filmet, 3 megnézés után pedig remekműnek.
Tény, hogy jó időben jött ki, pont eltaláltak vele dolgokat: az "incel" témát, a mindig aktuális szegény-gazdag témát, és beágyazták az egészet a szuperhősfilmek világába, amiből szerencsére a joker nevén kívül semmi sincs a filmben. :) (Valszeg sok szuperhősfilm-rajongó életében nem látott még drámát, és rácsodálkozott, hogy egy sima dráma is lehet jó, sőt, nagyon jó. Arról nem is beszélve, hogy az ilyenek között valszeg elég sok az "incel".)
Mindez meg lett szorozva a főhőst játszó színés zsenialitásával. (Konkrétan rá kellett néznem pár interjúra a színésszel, mert féltem hogy ez vagy tényleg ennyire őrült mint akit eljátszott, vagy a forgatás alatt őrült meg. :))
De ezeken kívül is tökéletes a film. Minden apró részlet a helyén van, és értelme van. Nincs túlpörgetve, nem hatásvadász. 3 megnézés után láttam csak meg, hogy milyen profin ki van találva benne minden.
Nagy kedvencem a Taxisofőr, ez a film majdnem olyan jó.