[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A jó és a rossz harca és a Skywalker család, a nagy mozis trilógiák ezt dolgozzátok fel kivéve az ucsó 3 rész bukdácsolása.
1-3 keressük az egyensúlyt elhozóját akivel aztán szépen pofára esnek
4-6 a fia nagy nehezen elhozza az egyensúlyt
7-9 aztán kiderül, hogy mégsem sikerült, mert Palpi kemény, mint fagyott kutyasz@r így az unoka és Ben nagy civódás közepette nyakon verik
StarWars nagy mozit csinálhatnának más időzónával is, de másról az se nagyon tudna szólni, csak a jó és rossz harcáról, olyan ez, mint a Terminátor a fő cselekmény az ennyi, nincs több tartalom csak cifrázni lehet, a mellékszálakból lehetne még jó mozikat csinálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mehettek volna biztonsági játékra
7.rész
full sith mozi lehetett volna, egy kis sötét erő bemutatása ect.
megnézhettük volna ahogy Palpit felvakarják valahonnan és megszületik a terv galaxis leigázásáról
és Rey meg lehetett volna a sith dupla vöröskardosmaca, akit ugráltatnak és így találkozott volna Ben csókával a másik oldalról
8.rész
a Jedáj oldal észleli a zűrt és elkezdenek kutakodni szervezkedni
esetleg Ben aki a lazaságot apjától örökölte, belehabarodik a belefeszült Rey macába
és akkor lehetek volna, olyan oltogatós poénok köztük, mint Solo és Leia között, amikor a néha összeérnek a szálak pl jedi, sith templom, ereklye keresgélés közben,
Rey esetleg csalódhatott volna a Papiban, mert rájön, hogy ki akarja fingatni ect
9.rész
a nagy összecsapás,
lehetett volna a bimbózó szerelem mégse sikerül, mert egyikük fűbe harap, feláldozza magát, ect
valami szipi szupi lezárás
Rengeteg minden lehetett volna kitalálni, ami 3 részen keresztül elvezet egy szép lezáráshoz,
hogy miért-e kesze-kusza történet vezetést kaptuk, nem tudom.
Az is egyfajta film vezetési stratégia, ha titkolóznak és majd "hú a kövi részben kiderül mit is titkoltunk" ez is okozhat izgalmat film nézéskor, de valaki úgy is tud filmet készíteni, hogy tudjuk mi a titok, de végig izguljuk a történéseket.
Amúgy én annak örültem volna ha a nagy mozis rész kapott volna egy jó sztorit egy másik időben ami 6 részen keresztül szépen átível .
E nagy mozifilmek közötti 2 vagy 3 évet meg kitöltik sorozatokkal, mondjuk évente 8-10 résszel, ami a két nagyfilmet kötötte volna össze, na ara vevő lettem volna.
Ezekben a összekötő sorozatokban aztán lehetett volna kitérni mellék szálra, karakter építgetésre, magyarázatokra.. ect.