1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #102956
    Star Wars Episode IX: Rise of Skywalker

Eléggé fáradtan és kedvtelenül ültem be a filmre tegnap. Nem sok kedvem volt elmenni, ami nem a film miatt volt, csak egyszerűen kimerült voltam. De mivel a jegyet már korábban megvettem, így "muszáj" volt. Ami így rá is nyomta a bélyegét az egészre. Még el sem kezdődött a film, de már azt vártam, hogy vége legyen... :D

Azért próbáltam élvezni a filmet amennyire lehet. Ami sikerült is, mert elég gyorsan elreppent ez a bő 2 óra. Persze ebben nagy segítségre volt a tempó is. A 2. fele jobban bejött, mint az első. Rey és Kylo kapcsolata ennek az új trilógiának az egyik fénypontja. Az Uralkodó visszahozatala, bár szerintem stílusos volt, hogy ő zárja is ezt az egészet, mégis látod, érzed, hogy nem rá volt ez eredetileg kihegyezve. Mindent összevetve én pozitívan távoztam a moziból, de mindenképp újra kell ezt néznem... :D

6/10