Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy tud a kapitány visszamenni a saját korábbi idősíkjára úgy, hogy megvárja míg letelik az idő és kiül a padra? Nem időutazással ment vissza, csak megöregedett. Pedig ő egy másik idősíkon élt Peggy-vel hiszen az eredeti idősíkon Peggy másvalaki felesége volt.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Szerintem méltó lezárása lett ennek a kb 10 éves ciklusnak. Imádom az időutazós témákat, és mindig elnézem az esetleges logikai bukfenceket, amikből azért akad jó pár... de ezt már helyettem kitárgyaltátok itt, ahogy látom. Szerintem nem volt sok a drámázásból, bár tény, hogy elég lassan indul be a film, de amikor úgy ténylegesen beindul, akkor nagyon kemény. Lényegében egy 3 órás fanservice azoknak a rajongóknak, akik már 2008 óta követik a filmjeiket. 8/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kojiro ergo sum.
Kojiro ergo sum.
Kojiro ergo sum.
Amúgy professzor Hulkot én sem szeretem. Ezt sajnos a képregényből hozták, de ott is utáltam. Azért amit te is írtál, mert Hulk lényege Jekyll és Hyde kettősség. Ez az ami izgalmassá tette karaktert, így meg csináltak belőle egy Bestia 2-őt (X-men).
Ami ha folytatódik is, már egy másik korban lesz.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.04.30. 09:38:55
Meg amúgy is a lélekkövet hogy lehet "visszavinni"? Steve odamegy a Vörös Koponyához, hogy "á cső haver, itt egy kő, fogjad..."? Szerintem neki nem lehet odaadni. Mert a lélekkő mindig úgy jelent meg, ha feláldoztál valakit akit szeretsz, és akkor már nem is a Vörös Koponyánál voltál, hanem felébredtél egy pocsolyában és már ott volt a kezedben a kő. Ergo a lélekkő eleve valami alternatív dimenzióban van, hiszen nem úgy jutsz hozzá mint a többi kőhöz.
Lehet az egész csak a lelkedben játszódik le, és valami spirituális folyamat részeként kapod meg a követ, és akkor realizálódik a valóságban a kő, ha teljesíted a követelményeket. Ezért is vet fel kérdéseket a visszavitele, mert a kapitány maximum csak annyit tud csinálni, hogy leteszi ott valahol a Vormiron. De a kő valójában nem a Vormiron van, hanem valami elérhetetlen dimenzióban.
De szép bauxit, honnan van?
Az egyetlen hiba a Kapitányos rész maradt. Valószínűleg a legvégét a filmnek utólag módosíthatták, mert az összes következetlenség Kapitány körül van.
Először is, ő viszi vissza az összes követ egyedül. Miért tenne ilyet? Miért hagyná ezt a többi Bosszúálló. Hogy jut el Asgardra, Vormirra? Mióta tud űrhajót vezetni? Találkozik Red Skullal - miért nincs róla egy árva szó sem? Miért nem mutatják?Megmondom, azért, mert eredetileg tuti nem így volt. Csak a miatt megy egyedül, hogy utána meg tudjon lógni 50+ évre észrevétlenül.
És el is érkeztünk a legnagyobb hibához. Hogyan jut vissza az eredeti idősíkra? Ugye, tudjuk, hogy bárhova vissza lehet utazni az időben, térben és időben is, de visszajönni csak úgy lehet, ha a gépbe érkezel meg, azután, hogy elmentél. Tehát egyszerűen csak leélte az életét. De az egy alternatív idősík. Nem lehet más, hiszen ebben az idősíkban Peggynek (SHIELD sorozat) rengeteg pasiügye van, sőt gyereke is születik, és nem Kapitánytól. Akkor WTF?
Kojiro ergo sum.
Kojiro ergo sum.
rengeteg új idősík jön létre
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2019.04.30. 08:04:07
Jól szórakoztam, nagyjából hozta is az elvárásaimat a film.
8/10
Miért szerencsétlen Tony-nak kellett csettinteni? Ott volt Marvel Kapitány kezében a kesztyű. Felhúzhatta volna, csettinthetett volna, és ő simán ki is bírta volna. Így Tony nem hal meg, és a köveket is nyugisan vissza tudják vinni.
egy érdekesség: Mivel a kapitány nem a szokványos módon tért vissza a múltból, hanem öregen a padon ült, így ő ott maradt a múltban és leélt Peggyvel egy életet, majd mikor eljött az idő és jelzett a gps elsétált a helyszínre és leült a padra. Oké, ez viszont azt jelenti, hogyha ő aktívan élt a múltban, mialatt a múltbeli Kapitány a jégbe volt fagyva, akkor 2012-ben amikor a Shield megtalálta a múltbeli Kapitányt és kiolvasztották, miért nem lepődtek meg hogy kettő van belőle? Hiszen egy már aktívan élt köztük egész idő alatt. Viszont mikor a Bosszúállókban Fury bemegy a lábadozó Kapitányhoz egy szóval sem kérdezi, hogy hogy lehet belőle kettő... pedig legalább neki tudnia kellett volna.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
azért rajongó nem voltam, de mindig szívesen megnéztem a SW filmeket, némelyiket elég sokszor láttam gyerekkoromban. Last Jedit láttam moziban, és kész, solot se láttam már, és nem is tervezem megnézni 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2019.04.29. 18:45:09
Csak roadkill? 😊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A legutolsó részben, meg már csak 1-2 jedi maradt. Akkor hogy lehet a legujabb részben egy egész korrol beszélni egy személyben? Mert ha még skywalkerek kora lett volna.
ÉS most ez az egy szem csaj, fogja leigázni az egész birodalmat ? Ö lesz a világ utra egyszemélyben?ÉS mindez majd egy fél perc alatt megtörténik és mindenki ujongva örül és amit eötte 30 éven keresztül senki nem tudott véghezvinni?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.04.29. 12:39:27
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Még a trailerek sem érdekelnek.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2019.04.29. 12:15:33
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.04.29. 11:47:29
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Grandiózus lezárás, de ez még csak a kezdet? Akkor mi értelme volt a Splitnek? Semmi! A kettő film kb. egybegyúrva tálalható lett volna, és az rohadtul nem ér, hogy a csavar az önmagában egy teljesen új szál... semmilyen utalás nem volt rájuk az egész filmben... durva...
Resident Evil 5-6-7-8-9-stb effektus jön? Mi lesz ezután?
6/10
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Tipikus netflix film, az idő 70%-a felvezetés, és a szereplők gyalogolnak egyik helyről a másikra, és szokásos kamerabeállásokkal mutatják mindezt. lényegi rész 25p.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De szép bauxit, honnan van?
De azért ez nagyon messze van attól, amire rá lehetne vetíteni bármelyik filmet is, jelenleg a filmes időutazás nem hiszem hogy real life tudományokon alapul, inkább a készitők fantáziáján
Azé ez nem semmi...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!