[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Irishman
Nagyon tetszett, számomra gyorsan elillant a 3 és fél óra (azért 3 ütemben néztem meg, pl. a konditeremben biciklizés közben az utolsó harmadát
)
Hihetetlenül jó történet, magával ragadó, részletes atmoszférával. Én amúgy is imádom a régi USA-ban játszódó filmeket. Itt aztán tényleg mindenre volt idő. Ha valaki csak egy történetet akart, hát azt el lehetett volna mondani 3 mondatban is. De itt minden részletre és visszaemlékezésre kitértek (pl. hogy sörben sütötték ki a chili dog-hoz a virslit...)
8/10 Fantasztikus hangulata volt.
Ami kilógott lóláb az nekem is (ahogy többen is írták már) De Niro rugdosós jelenete. Ott mintha egy 80 éves nénike rúgta volna szét a kutyaszart a földről. Amúgy imádni való volt Pesci, De Niro és Al Pacino játéka.
The Highwaymen
Woody Harrelson miatt +5 pont :D Imádom. Jó volt a történet is. Szerethető karakterek, szintén hasonló történelmi környezet, jó zenék, végre új szemszögből láthattuk a Bonnie és Clyde sztorit.
8/10
Nálam a Netflix most nagyon megy. Még több ilyet tudtok ajánlani? (Hasonló korban, témában)