1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #102885
    Az ír

Jó volt. Igazából nem tudok mi mást mondani. A film, a történet, a karakterek, a színészek jók voltak. A rendezés jó volt. De láttunk már ilyet. Scorsesetől is, mástól is. Így aztán nem érzem azt, hogy több lenne bármelyiknél.

A CGI fiatalítás nagyon jó. Egyedül De Niro szeme volt az, ami úgy árulkodott a turpisságról (túl szép és tiszta volt). Viszont, amit ez nem tud megfiatalítani, az maguk a színészek. Hiába néz ki 40-nek, 50-nek, ha néha látod, hogy olyan darabosan mozog. Ugyan ez volt a probléma Jacksonnal a Marvel kapitányban is. Bár itt én cska egy példára emlékszem, hogy nagyon kilógott a lóláb, mikor De Niro egy boltost vert össze. Ott nem egy 40-es faszit láttam rugdalózni, hanem egy vén embert, aki mindjárt összeesik a fáradtságtól.

7/10

(Ennek okán megjegyezném, hogy én nem vagyok ellene annak, hogy CGI segítségével hozzanak vissza színészeket a jövőben. Viszont csak olyanok esetében, ahol maga a színész rendelkezett arról, hogy ezt megtehetik. Miután ez csak manapság lett divatos, így a rég múlt alakjai ki vannak zárva.)