1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • mulli1986
    Hellboy 2019

Hát basszus, ebből az előző részekhez képest olyan Hack and slasht csináltak, hogy csak pislogtam. A szörnyek és jelentek már sokszor nekem is hátborzongatóak voltak. a Vasorrú bába nagyon durva lett úgy önmagába. Ha az eddig hellboyok nem voltak éppen gyerek központúak, de bizonyos kor felett nézhető volt, ezt már kifejezetten felnőtteknek ajánlom. Egyébként a sztori nem nagy eresztés, természetesen tele van hülye döntésekkel, nem megmagyarázott dolgokkal, de így a horror faktort nézve, mint horrorfilm elég igényes és érdekes volt. 7/10

Ragyogás

Igen még csak most néztem meg, ezt a második rész miatt, hogy képbe legyek.Kubric filmjeit egyébként is csak betépve tudom megnézni, így ezt is hasonlóképpen csináltam. Így nagyon jó volt, Nicolson alakítása zseniális, a zene a film alatt ijesztően jól dolgozik a hangulat alá. Érdekes, hogy magára a tébolyra semmilyen egzakt válasz nem született, a film alatt, mégis úgy átérződött a filmen az egész, hogy nekem nem is hiányzott a magyarázat, mitől tébolyult meg kedves Jack. Ettől függetlenül tényleg elég lassú Kubric jellegű a film. Kíváncsi leszek a második filmre, hogy veszi fel a 2019-es stílust.
    8/10