1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • mulli1986
    MIB (Feminist)
    Nagyon erőltetik benne a női vonalat, ami érződik a film elején, ez így nekem nagyon rontott a hangulton(Ennek ellenére van benne néhány hímsoviniszta motívum ami nem tudom, hogy szándékosan lett-e belepakolva ellensúlyozás céljából vagy a nagy feminista megmozdulások közben már fel sem tűnt az érem másik oldala). Elég sok benne a logikátlan, meggondoltatlan cselekedet. A leányzónak olyan debil grimaszai vannak szegénynek, hogy engem rendesen ilyeszgetett sokszor. A besztárolt excsaj meg olyan átlagon alulian nézett ki, hogy rendesen elkeseredtem... Ennek ellenére nagyon pozitív volt a csavar, ami azért érdekes, mert ennyire buta filmtől nem vártam ilyen jellegű csavart és rendesen meglepett. A rosszfiúk animációi zseniálisak és nagyon jól néznek ki! Összeségében élvezhető volt
    7/10

Toy Story 4
    Nem mondanám, hogy kiemeledő volt, bár nagyon sok értelmet és mondanivalót akartak belevinni az alapsztoriba. Ha egy gyerek lelkivlága tényleg ilyen sérülékeny, akkor nem tudom én hogy nőttem fel ilyen stabilan meg sok millió másik ember, de ettől függetlenül szép a történet és a mögöttes motiváció. Nyuszi és kacsa nagyon jól vannak eltalálva, nem erőltetettek és kicsit kiragadják a stilusukkla az embert ebből a enyhén depresszív történetből. Talán pont ettől marad meg így emléknek az arany középút. Összeségben SZÉP volt.
    8/10
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.11.08. 09:09:44