1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vérpocok
    Miért kell diszkriminálni a tolószékes embereket? Ez etikátlanság. Miért ne kaphatná meg egy tolószékes férfi mondjuk a terminátor szerepét? Vagy Tarzan szerepét? Kínos nézni ugye, ha kerekesszékben himbálózik valaki az indákon? Ahelyett hogy együttéreznél vele, hogy milyen nehéz lehet rokkantan megcsinálni az akrobatikus jeleneteket, te csak egyszerűen ignorálod őt, pusztán mert kerekesszékes. Én nem értem mi van a világgal.
    A Terminátor filmek is miért követik a szánalmas klisés trendeket? Ezerszer láttuk már ezt a koncepciót... annyira ágáltok a zsidók ellen, szinte már szitokszóvá vált, de szerintem tökéletesen meg lehetne csinálni a filmet egy zsidó terminátorral is. Szerintem a hosszú pajesz és a kipa valódi férfiasságot kölcsönözne neki. De ne diszkrimináljuk a muszlimokat sem... egy terminátor aki becsületesen megtartja a Ramadánt, sok bevételt hozó film lehetne a közel-keleti országokban.
    A készítők meg kispórolják ezeket a nagyszerű lehetőségeket, és igazságtalanul bélyegeznek meg rasszokat, és hátrányos helyzetben lévő csoportokat. Undorító.