1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #102662
    Confession of Murder

Memories of Murder, Memoir of Murderer, Confession of Murder. Kimerítik a lehetőségeket...

Sorozat gyilkos megöl 10 nőt '86 és '90 között, majd eltűnik. 17 évvel később az ügy elévülése után megjelenik egy könyv 'Én vagyok a gyilkos' címmel, aminek írója azt állítja ő ölte meg azokat a nőket. Az ügy nyomozója kétkedve fogadja a hírt és veti bele magát újra az ügybe.

A filmet az a Dzsong Bjong-gil rendezte, aki a The Villainesst is. Amiatt érdekelt leginkább, nem másért. Az abban látott megoldásai néhá-néha itt is vissza köszönnek, de még nem annyit. Amúgy jó volt. Itt sem nagyon volt lehetőségem gondolkodni az eseményeken, csak sodródtam velük. Így a vége igazán kifizetődő volt. Azért az akció jelenetek handheld megoldása itt is borderline idegesítő tud lenni, de még pont annyit le lehet venni belőlük többnyire, hogy ne basszon föl....

Az új WW: Bloodlinest terveztem megnézni, de ez lett belőle. ¯\_(ツ)_/¯ Csalódni nem csalódtam...

7/10