1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    Az is mindent megmagyaráz, hogy gylátszik, ti máshogy nézitek a filmeket, nem azért , hogy szórakoztasson, hanem mint egy szakmai zsüri elemzitek.
    Számomra az első a fontos és nem ugy vagyok vele, hogy ha nagy nevek vannak egy filmben azt csak jó lehet és azt kell tolni a másikkal szemben.Ezért veszi a többség a márkás cuccokat, miközben egy noname akár többet és jobban is tudhat nála kevesebbért. Nekem például Tarantino filmjei is szarok bármit csinálhat , lehet akármilyen jó szinészek vagy operatőr bene, az egész film maga nézhetetlen.
    És nekem egy filmben az a fontos, hogy a kerek egész milyen, a hangok a kép és a történetDE felőlem gipsz jakab is játszhatja a föszeplőt ha a film egészére ugy szerepel ahogy kellene az adott helyzetben.

És csak gratulálni tudok nektek, hpogy ilyen gyorsan ilyen sokfelé tudtok koncentrálni egy fil nézése közben, hogy a pár másodperces snittekből megállapitjátok az operatőri munkát a szinészi játékot és a robbanások párbeszédek mögül kihalljátok a háttérzenét is , hogy milyen szépen szólt az a fisz mol és ,hogy az emelte a jelenet féynét.

Azért ne legyünk már ennyire elvakultak semmivel sem .
    És amugy a madmaxet 4k házimozin néztem az angelt meg moziban.