1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jim Morrison
    Ad Astra

Egy trailer és imdb lecsekkolása után egész kellemes kis filmnek ígérkezett. Elég hamar kiderült, hogy ez teljesen más film, mint amit (emlékeim szerint) a trailer sugallt.
    Nem is akciófilmre számítottunk, de nem is egy ilyen drámára (lehet jobban utána kellett volna nézni...).

Ami fájó, hogy gondoltam ha űrben játszódik a film, akkor mindenképp IMAX ben nézzük, mert ha a film nem is, a látvány biztos fasza lesz. imaxben néztük, de közel sem volt olyan jó minőségű...Mosott google earth lényegében az összes bolygós felvétel. A végén
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a különböző bolygókról készült képek közül, pedig amelyik ilyen lávás/tüzes volt
    nem is beszélve. cinematography kategóriában akarnak gondolom indulni oscaron, mert van néhány jó beállás, de ennyit tud. Film nagy része
    Bad Pritt közelről. Mintha valami fura saul fia + űr story kombó lenne a film.

És akkor ehhez hozzá jön egy rakat kérdés - hogy-miért

Ha napokkal a lökések előtt tudták hogy jönni fog, minek küldtek ki embereket a toronyra?
    Egy kicsit lemaradtam, hogy alakult ki a kalózkodás a HOLDON? mintha lett volna egy félig elejtett mondat róla, de olyan jelentéktelennek tűnt... Na meg akkor üldözéskor meglepődtek, hogy jöttek kalózok és 1 darab fegyverük volt? és akkor ment a rakéta mikor már nem is üldözték Pittéket...
    Minek volt egyáltalán olyan kütyü a fedélzeten amivel Tommy Lee volt, hogy elektromágneses impulzusokat tudtak küldeni? (valami maghasadás miatt)? aztán még olyan képeket is mutattak amihez egy teleszkóp kellett volna nem pedig antenna. ez kicsit zavaros volt.

Preacher sorozatzáró után egy nappal
    szereplése könnyeket csalt szemembe :^)

3-an voltunk, 4-5-6(én) pontot adtunk rá.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.09.30. 23:03:10