1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Pitch Perfect 3. (Tökéletes hang 3.) imdb

Ahogy a részek jöttek szép sorban egymás után, úgy lett az imdb pontszám 7-ből 6, majd pedig itt most már csak 5.
    Úgy érzem, ez most nálam is kábé így alakul. Igaz, a 3-at eddig még csak egyszer láttam.
    De ez a számadat majd alakulgat még az idők folyamán.

Ennek folyományaként...

Öröm az ürömben most is, ahogy azt eddig is megszokhattuk az előző két epizódban, bluray-en is jött az eredeti mellé a hazai dts szinkron is. Kár, hogy a sztori viszont közben meg ellaposodott.
    Csodálkoznék ha megérne még egy folytatást, de talán tanulnak a producerek mondjuk például a Bridget Jones trilógia incidens példáján okulva. Lásd ott is, a harmadik rész simán szétcseszte azt a renomét, amit az első kettő (úgy ahogy) felépített.

Ja, még egy megjegyzés: nézem a filmet, miközben fingom sincs, ki a tkm is az a DJ Khaled. Gondoltam, ilyen figura a való életben nincs is. Biztosan csak egy karakterszínész ő is. Oszt természetesen nagyobbat nem is tévedhettem volna.

Fentiek alapján (hiába DJ Khaled mellékszerepe) így ez ebben a formában most nálam is csak 10/5.
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.06.12. 21:24:08