Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapból van rajta wifi és tudod csatlakoztatni a hálózathoz, van rajta Youtube, net, stb.
USB-re tudsz tenni pendrive-ot, plusz én vettem hozzá egy HDD dokkolót amibe asztali és desktop vinyót tudsz rakni, és ezt is csatlakoztattam a tv-hez. Van 2 vinyóm ami tele van filmekkel, ezeket bármikor elérem így.
4k film letöltésnek szerintem sincs sok értelme, nem llesz sokkal szebb de sokkal több helyet foglal.
GOOBY, pls
Egy 4K film olyan 40-50-60 giga korul van. Azt felmasolni egy usb-re kb hosszabb ido mint letolteni a netrol.
En most vettem egy 75" es QLED Samsung tv-t. 10gigas 1080p film geciszep rajta!!!!! Az 50 gigas film nem lesz 5 szor szebb.
Legtobb uj TV mar mind 4k es mind okos. Mindegyik tud netflixet, hulut, youtubeot. stb.
OLED et ne vegyel. Legdragabb es akar be is eghet a kep. Qled az jo es nem tul draga. Hanghoz mindenkeppen vegyel valamit. Ha nincs hely 5.1 cucchoz akkor vegyel egy soundbart ami jon melyladaval.
Ha van hely 5.1 hez akkor figyelj oda hogy olyan erositot vegyel ami tudja a 4K videot! Nekem sajna meg mindig sima erositom van ami cak 1080p-t tud de engem valoban nem zaklat a 4k. a 1080p tueles a tv-men.
Ha mindenkeppen 4k filmet akarsz nezni es ki kell masolni usb re akkor vegyel egy usb3 as kulso ssd-t. Baromi gyorsa cucc.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.11.17. 03:04:37
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.11.16. 22:25:30
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szerintem ennek így nem sok értelme volt. Sorozatként működhetett volna, de így nekem nem jött be. Szép és nagyszerű a rendezés, a Coen tesók megint nem hazudtolták meg magukat, de ennyi. A történetek nekem annyira nem tetszettek. Egyik se tartott elég sokáig, hogy igazán törődjek a karakterekkel. Kivéve az Oregon trailes sztori, de azt is sikerült elbaszni...
5.5/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Technikai jellegű kérdésem lenne. Szeretnénk karácsonyra venni itthonra egy ilyen okos TV-t. Igazság szerint még nem igazán használtam ilyen tévét, nem tudom mit tudnak igazából vagy mivel tudnak többet, mint egy átlagos TV a több bemeneten és a belső procin kívül.
A lényeg, hogy 4K lenne. Mit érdemesebb, ha sok filmet csak TV-n nézünk meg. Lehúzni az UHD filmet torrenttel és lejátszani számítógéppel, szóval csak monitorként használni a TV-t ilyenkor. Ennek előnye lenne az is, hogy a 2.1-es hangcucc jobban szólna, mint a 20W-os tv hangszóró. Vagy külső HDD-re átmásolni és Pendriveként funkcionálva, hagyni hogy a TV játsza le? Akink van tapasztalata, annak megköszönnöm, ha megosztaná. Melyiknek mi az előnye, hátránya vagy van-e egyéb megoldás is okostévével?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Hirtelen ennyi jutott eszembe 2019 filmjeiről. 😊
#101158: köszi, azért valahogy kiszámoltam.. 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amazon Prime-on bongeszve dobta fol, es bar a sorozat legutobbi darabjaiert nem voltam oda, gondoltam adjunk egy eselyt neki. Hat roviden, nem erdemelte meg ezt az eselyt...
Sajnos ez a film nem eli tul azt, hogy a tortenete egy kalap sz*r, amit nyilvanvaloan a filmkeszites kesoi fazisaban irtak meg hogy azert legyen mi osszefuzze a robbantasokat. Ez mar eleve rossznak szamit, de meg ezt az "osszefuzes" funkciojat sem kepes ellatni. A film olyan, mint ha az elozo filmekbol kimaradt jeleneteket olloztak volna ossze veletlenszeruen. Osszevissza kapkodnak a jelenetek kozott. Egyebkent a tortenet, es az egyes jelenetek, poenok es beszolasok is rettenetesen klisesek. Szoval mind a tortenet, mind a belole irt forgatokonyv 1-es ala.
A film kozepefele elaludtam vagy 15 percre, de nem tunt fel, hogy barmirol is lemaradtam volna...
A masik ami nevetsegesse teszi a filmet azok a "robotok" maguk. Mar semmi koze a transformersekhez. Egy az hogy az atalakulas funkciojukat (ami ugye a transzformerszseg lenyege) egyaltalan nem hasznaljak csak neha disznek. Egyebkent vegig "ember"-formajukban jatszanak. Ezenfelul nem csak hogy at nem alakulnak, de mar csak nem is robotok. Szimpla hagyomanyos szorny/orias/dinoszaurusz/mano stb mind, akik vereznek es haldokolnak, a robotsaguk maximum a texturajukban latszik, hogy kicsit femesek... Ez akkor csucsosodott ki (a verzesen kivul), amikor egyik "robot" eseten ugy jottek ra hogy oreg, hogy a robotszakalla hosszu volt... no comment...
Na hogy ne csak rosszat irjak a filmrol, a szineszi jatek az nem olyan nagyon szar, siman csak rossz (kb mint a tobbi reszben). A latvany pedig vegulis tenyleg jo, ha az atlagosan 3 masodperces jeleneteket kulon-kulon onmagukban nezem.
Roviden, ha raeresztunk egy kezdetleges tanulo algoritmust az eddigi transformers filmekre hogy csinaljon egy ujabbat, kb ez lesz a vege...
3/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Tom Cruise végig fut, esik-kel. Egyik autós-motoros már kicsit sok volt.
Teljesen jó popcorn film.
Legjobban várt film számomra 2019-ben. Pixar pls ne cseszd el! <#gun>#gun>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.12. 16:05:34
Egy rejtélyes zaciboltos elindul, hogy összepakolja a helyi drog és szervkereskedő hálózatot, miután elrabolják a szomszédjában lévő nőt és lányát.
A John Wick alkotója felkaorlja a filmet és hollywoodi remaket készít belőle. Ennek apropóján olvastam, hogy ez milyen kemény meg fasza meg überség meg minden. Annyira ez nem jött le nekem, de alapvetően tényleg nem rossz. Vannak jó akciók, de igazából nem egy igazán kiemelkedő valami. Kategóriájában a jobbak közé tartozik, de kb ennyi...
6/10
Egy érdekes film Steve Martin tollából. Először nem is értettem, mi a francért nem hajtja el a csaj a lúzer töketlen fiatal senkiházi sz@rjankót a halál nedves f.....ra...
Aztán mondjuk finomabban fogalmazva ugyan, de csak elhajtotta.
És összejött a vén fószerral..aki ugyan az apja lehetne, de legalább kedves és gyengéd volt. De nem lövöm le a poént, hogy miért is volt az.
Hátha más még nem látta eddig. Én is csak most ..<#vigyor>#vigyor>
Mert volt tanulság (amire nem is számítottam) megérte végignézni.
Azért csak 10/6 mert lehetett volna kissé vidámabb is...
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.10. 22:18:58
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Bár ismerem az Unfriended is, de ez volt az első rendes találkozásom ezzel a számítógépes formátummal. Nem lettem 100%-ig meggyőzve, hogy ez működik. Olyan, mint a talált/kézi kamerás filmek. Vannak részek, ahol erőltetettnek érződik, hogy a képernyőre van korlátozva minden.
Ettől függetlenül történetileg rendben volt a film. Érdekes rejtéllyel álltak elő és a nyomozás is érdekes volt. John Cho hozta a formáját, benne nem lehetett csalódni. Voltak átlátszó fordulatok, kilométerekről lehetett tudni róluk, hogy kamu. Maga a sztori jó volt.
7/10
nem tudjátok, hogy kijött-e már angol felirattal az a kínai sci fi film, ami igen ígéretesnek tűnt, kicsit pacific rim kicsit holnap határa keverék lehetett?
A skótok lerázzák a rabigát. Első körben William Wallace vezetésével. És most Robert, a Bruce előadásában folytatjuk.
Én szeretem a Rettenthetetlent, attól függetlenül is, hogy a történelem leckét elég hiányosan és rosszul mondja föl. De ezzel mindenki tisztában van. És ennek ellenére is lehet szeretni, mert egy szórakoztató és látványos film a skótok lázadásáról.
David Mackenzie filmje sokkalta közelebb áll a valósághoz, emiatt aztán kevésbé olyan szórakoztató munka. Viszont ugyan olyan mocskos és brutális, mint elődje. Nem vonakodik a véres igazság megmutatásától. Ha az ember nem tudná, hogy mi történt végül, akkor a film felénél azt hinné, hogy ebből a vert helyzetből nem lehet vissza jönni. Hogy nincs az az épelméjű ember, aki beállna mögé még ezek után. De szép lassan sikerül elnyernie elegendő ember bizalmát ahhoz, hogy újra felvegye a harcot az angolokkal.
Jó történet, jó kivitelezés. A közepén lehetett volna egy kicsit erősebb és akkor tényleg nincs mire panaszkodni.
6.5/10
S Darko, amint adatlapján láthatod régi író-rendező (Richard Kelly) csak mellékesként került vissza író mellé és kb ennyi az egyezés az első rész készítőivel.
Bár úgy tudom, hogy az első rész is a ritka szerencse volt ahol a kreatív irányítás és a produceri kezek pont valami jót hoztak össze, míg magában az egyik elszarta volna.
A második részről nagy valószínűséggel ő tehet:
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A JJ.Abrams nevével bereklámozott film műfaja az IMDB alkalmazásban Action, Horror, Mystery, Sci-fi, Thriller, War 😊
A film első felére igaz a háborús akció. Remek a kezdés, D-day, és egy pár katona az ellenséges vonalon. Majd a második felétől megkezdődik az őrület, ugyanis a nácik titkos kisérleteket folytatnak és hőseink belefutnak ebbe.
Láttam már pár háborús horrort, és bár ez is elég B filmes hangulatú, de mégis egy nagyobb studió áll mögötte, ami meglátszik a végeredményen. Pörgős, véres, akciódús, nagyon szórakoztató mozi, ami akár kaphatta volna a Return to castle Wolfenstein címet is.
Külön kiemelném a hanghatásokat. A lövések, a robbanások, a repülők hangja olyan durván szól, hogy nem is emlékszem mikor hallottam ilyen brutál hangokat moziban.
7/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
A film rendezése, hangulat világa elégé kettős. Egyrészt klausztrofób és horrorisztikus hangulatú karfát tépős akció dráma, mely tényleg Damien Chazelle munkásságára utalhatna, másrészt lassan építkező, dokumentum filmes hangulatú java részt egyszemélyes, fele részben család dráma, melyben a drámai vonal szintén a rendező személyét vetíti fel (pedig ez az írásból jött), de a stílus, az már kevésbé. De még ez a kettősség is élvezhető lenne.
Ha az a kamerakezelés nem lenne. Megölték vele a filmet.
A szemcsés zajos képi világ egy dolog, de ez a szuperközeli-makróba-filmezett-és-még-ott-is-métereket-rángatunk-a-kamerán stílus nagyon de nagyon kizökkent a filmből. Talán.. TALÁN, az elsőnek említett stílusban elfért volna, fokozva a bezártság érzést, de a film háromnegyed részében (2,5 órából több mint 1 óra), ez nem csak zavaró, hanem kifejezetten élvezhetetlen. A drámai jelenet nagy részében a karakterek füle tövében halmozódó ráncokat néznénk, ha látnánk az ottani rángatózásból bármit is.. (most a fül tövében vagyunk vagy a nyakszirten.. nem is látom, de drámaiak ezek a szőrszálak).
Szerencsére Claire Foy-nál kevésbé merték ezt a stílust elővenni, kár is lett volna lemaradni arról a remek előadásról, amit ez a tehetséges színésznő nyújtott nekünk.
A film csúcspontja, mikor kijutunk a Hold köré, majd leszállunk. Itt már átváltunk valami olyan fantasztikus látvány világba, hogy tátva marad a szánk. Ha csak azt a fél órát kellene értékelni, akkor a film 10 pontból 11. A látvány, a zene, a hangulat, és főleg a főszereplőhöz köthető kimondott/kimondatlan szimbolika (maga a történet vezetés és a vége jelenetek, képi világ), a gyász feldolgozásáról, elhidegülésről és talán a végső megnyugvásról, nagyon szépen lett megkoreografálva. Végül is a film igazából Armstrongról szól, és nem a Holdra szállásról.
Sajnos összességében viszont nem tudtam igazán élvezni. Voltak pillanatai a filmnek, de a kamerakezelésnek hála, nem hiszem, hogy bármikor újra akarnám ezt nézni.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.11.06. 09:59:10
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Retegfilm, de akinek bejon a stilusa az szerintem nagyon elvezni fogja. Igazabol masrol sem szol, minthogy a ket foszereplo vegig fikazza egymast, az eskuvot, az ismeroseiket es az eletet ugy altalaban. Es mindezt nem alpari modon, hanem intelligens, humoros (sokszor sotet humoros) kormondatokban. A sztori es a tortenesek csak a hatterdiszlet reszei, tobb mindent latunk belole a paros szavain keresztul mint magan a kepernyon.
Egy ilyen stilusu filmnel nem szamit a sztori, a latvany es semmi, csak egy dolog: a ket foszereplo szineszi jateka. Es ez maximalisan jol sikerult szerintem, mindkettorol elhiszem hogy utalja a vilagot, ennek ellenere mindketto szimpatikus tud maradni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7/10
Nem láttam még, most pótoltam. Kár volt ennyi időt várnom rá. Először azthittem hogy a srác full hülye, direkt így volt beállítva? Pl. szexmániás, aki magához nyúl a hipnózisban... Közben meg csak egy egyszerű tini, akit kísért a "párhuzamos világa"
Aztán utána azt hittem, hogy a fiatal tanár páros húzta be a csőbe, manipulálta direkt, hogy kártékonykodjon.
Aztán jött a végjáték. Ennyi véletlen nem lehet véletlen! Zseniálisan kibontották, így nem csak a srác volt beteg, hanem a történet lett kerek egész. Szép munka. Lekötött minden percében.
Felugrott a favorit listára, még párszor meg kell nézni, minden apróságra figyelni...
Pedig a téma Spielberg jelenléte, eleve jó kiindulópont lett volna, de elkúrták, nem kicsit...
Bohemian Rhapsody
10/10
Kmarha a 101125-ben szépen megfogalmazta, teljesen egyetértek vele. Nagyon keresgélni kellene azt a filmet, ami hasonlóan lekötött a múltban.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.11.05. 08:11:36
Vártam egy hetet, hogy ülepedjen, de ekkora szánalmasan szar hatásvadász kamerakezelést még életemben nem láttam. Tökéletesen tönkreb*ssza a moziélményt. A film 90%-ában annyira közelről és homályosan látunk mindenkit, hogy vetekszik egy torrentes mozis release minőségével az egész. Egy párbeszéd pl. úgy zajlik, hogy a távolabb álló szereplő feje sem fér teljesen bele a képbe, nemhogy a közelebb álló főszereplő. Annyira remeg és rázkódik folyamatosan a kamera, hogy tengeri betegek beleszédülhetnek. Ha ettől eltekintünk, teljesen vállalható film lenne, kivéve, hogy Gosling a rendezővel karöltve egy hobbiautistát csinált Armstrongból