1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DasIsFuck
    Megnéztem az Így neveld a sárkányod 3-at és azt kell mondanom elég nagy csalódás így a 2.rész után ez.

A második része után ennél sokkal érettebb hangvételt vártam volna el tőle, elvégre a 2.rész is nagyot lépett ilyen téren az elsőhöz képest.
    Ezzel szemben az egész film cselekményét az ilyen ostoba ökörködések tették ki, semmi maradandó, Hablaty-nál is olyan volt, mintha a 2.részbeli események meg sem történtek volna, a többi nevesített karakter Astridon kívül is maradt ugyan abba a debil stádiumba ahol elkezdték még úgy 2010 környékén, ami ok lett volna, ha nem őket kellett volna a film nagy részében az események központjában néznem.
    Az ellenfelek is teljesen légből kapottak, totálisan jellegtelenek, semmihez nem kötődnek, semmit nem tudunk meg róluk, semmi szerepük azon kívül, hogy ők az ügyeletes antisárkány front.
    A fő gonosz a legalja az egésznek, jellegtelen, motiváció nélküli, unalmas karakter és ugyan az kb mint Draco volt csak sokkal gyengébb kiadásban.

A nőstény Éjfúria sem hagyott túl sok maradandót, alig szerepelt, őt már nem sikerült olyan jól lemodellezni mint Pajtit, elég csúnyán szembetűnő, hogy mennyivel kidolgozatlanabb szegény. A két sárkány jelenetei engem nem győztek meg arról, amiről a film meg akart győzni. Én nem gondoltam volna, hogy sikerül ennyire jellegtelenül és gyengén kivitelezni a két sárkány közti egymásra találást.

A film egyetlen emlékezetes és tényleg jó és megható jelenete a végső harc és utáni részek. Azt kicsit sikerült meg is könnyeznem, azt méltónak éreztem ennek a csaknem 10 éve indult kalandnak a lezárására, de a film sajnos nagyon alul teljesít a korábbi részekhez képest.