1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hiper KOCKA
    Csillámbuziak széria 2008-2012

Nem tudom milyen perverziónál fogva, de tartottam egy csillámmaratont. És hihetetlen, de valahogy megérte. Én vámpíros filmeken még nem röhögtem ennyit. Ha túllépünk azon a nüansznyi apróságon, hogy az imdb kategorizálása szerint ez egy dráma-fantasy, akkor remek szórakozásban lesz részünk.
    Kezdjük Bellával: állandóan nyitva a szája és úgy néz mint egy Down-szindrómás, aki be van baszva... hát kell ennél több? Jelenléte instant röhögőgörcsöt szavatol.
    Edward fénylik a napon. Egy kibaszott stroboszkóp a csávó... azt meg se merem kérdezni, hogy a fokhagyma milyen hatással van rá.
    Jacob pedig egy vérfarkas... kicsit indiános beütéssel. Hogy vérfarkast mondtam volna? Akkor kicsit eltúloztam. Inkább egy nagyra nőtt
    kutya. És ami a leggázabb: gerjed a csecsemőkre. Őszintén, ezt hogy gondolták? Na mindegy, hagyjuk is.

Az egész történet pedig gyakorlatilag szóra sem érdemes. Többszáz éves vámpírok, akik iskolába járnak... aha... egy nyálban és giccsben fürdőző tinilamúr, ahol tizenéves vámpírok és vérfarkasok rivalizálnak egymással. Meyerék olyan szinten alázzák és dugják meg elől-hátul a vámpírmítoszt, mint a sarki prostit a kanos kuncsaft, aki épphogy kiszabadult a sittről.
    Annyira sejthető, hogy kik voltak a célközönsége ennek a történetnek: a kacsaszájjal tükör előtt pucsító tini libák, akiknek rendszerint rózsaszín a telefonjuk és tele vannak Hello Kitty-s párnákkal. Nyilván összemenstruálták magukat a moziban és visongattak is, mikor feltűnt valamelyik "vámpír", de a vicc az, hogy én bármit bele tudok látni ezekbe a műmájer selyemfiúkba, csak vámpírokat és vérfarkasokat nem.

Nem tudom... lehet öreg vagyok. Ez nagy hátrány. Na meg csaj sem vagyok. Még egy hátrány. Most két eset lehetséges: vagy én nem értem ezt a filmet, vagy az ő ízlésük szar, de mocsokmód...
    Egyáltalán milyen ember az aki megtudja a pasijáról hogy vámpír, és randizik vele tovább? :D Sőt, ő is vámpír akar lenni. De persze van azért némi konfliktus is, mert azért van egy vérfarkas a képben, és lehet hogy inkább ő kell... ezért Edward szomorú lesz, és egy teljes rész azzal megy el, hogy céltalanul motorozik össze-vissza, és ki akarja magát nyíratni az olasz vámpírokkal. Beszarok. :D
    És itt érhető leginkább tetten az alacsony értelmi nívó, mert a célközönség torkán még ilyen eszetlenül ostoba giccset is le lehet nyomni... mit lenyomni, falják két pofára...

Carpenter sivatagi vámpírjai, vagy Bram Stoker Drakulája fokhagymakrémlevesbe fojtotta volna magát, ha meg kellett volna néznie ezt a műanyag csiricsáré celluloidbullshitet, amit itt összetákolgattak a jóarcúak nekünk.
    Az egyetlen dolog ami megmenti ezt a sorozatot az az, amit egyáltlán nem akartak az alkotók: hogy kínosan nevetséges legyen. Pedig az lett. A pontok természetesen kizárólag a vicces röhejessége miatt járnak.

6/10