Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudom nagyon jól, hogy tök ugyanaz a nóta minden egyes filmben, de itt volt a hype meg ez más mint a többi, és mégsem lett más mint a többi 😞
most így ezeket le is írtam, 7 a plafon amit adnék rá (popcorn factor), inkább 6ot érdemel :/
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.08.04. 14:49:33
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Láttam milyen Marvel filmek jönnek, szóval... Csak ugye azzal van a bajom, hogy most akkor még két és fél óra után, valszeg ugyanott fogunk tartani, mint pl Ragnarok legvégén, amit valamennyire kétlek, de jó nagy kibaszás lenne : D lényegében tét nélküli ugribugri harc. Csak most 2 részre osztva.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na, ha visszahoznák a szereplőket csak úgy, az elég szar ügy lenne (szerintem), eddig minden Marvel film azért (is) volt súlytalan, mert bármi van a főhős túléli (az összes), és csak random emberkék haltak meg. Most meg ha a kövi filmben jönnének vissza /mindent visszacsinál, akkor ugyanott tartunk mint eddig, semmi erőlépés, nagy 0 az egész. Galaxis örzői 2 is erről szólt, kiderült, hogy valami titán, erre film végére megint sima halandó. bumm..
Gyorsan elillant az a majd másfél óra. Sose gondoltam volna, hogy boncolásos filmet fogok nézni. Ahogy elnézem 6,5 az átlagpontszám, ami teljesen jó. Nem tudom, hogy kategóriáját tekintve krimi-horror vagy mi, de szerintem egyszer nézhető, legalábbis az elején a rejtély oka érdekelt, ez bőven elég volt arra, hogy végignézzem.
Mindenki szerencséjére nem fekete párduc szintű trágyadomb lett. Jobbik Marvel filmek közé tenném (a saját kis listámon). Az előző részeknek köszönhetően a felépítés is kb 0 volt, nem is volt rá szükség, elég szépen összekapcsolták a különböző filmeket.
A főgonosz
Persze itt is voltak dolgok amiket nem értek, pl
Amitől félek, hogy
A jelenlegi hősök akik 'elszálltak', azok még visszatértek, mivel lesz új Poukembör is, kissráccal.
Ha pontoznom kéne, akkor egy erős 7es (7.5) a 10ből. Ezt azt túltolták, de nagyon korrekt kis összejövetel lett. JL-el ugye meg az is probléma volt, hogy arra a filmre maradt a karakterek bemutatása is. Itt ezzel nem volt gond,
Nem fogom védeni Imykét, nem szorul rá. De tudod néha megesik, ha hárman a kútba ugranak, a negyedik már nem teszi.
Ő keres egy kötelet vagy láncot valahonnét, egyik végét egy fához köti a másik végét meg leereszti a kútba a többieknek...
Hátha valaki meggondolja magát.
Vagyis nem vagyunk egyformák. Szerencsére..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.04. 07:01:18
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Elegge irrealisan lehuztad a filmet. Mintha valami bajod lenne. Esetleg a thor-os alsogatyad meghuzta az egyik kukiszorodet vagy nemtom mibajod lehet 😄
Elnezest he nem baromaztalak le meg nem anyazok.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.08.03. 14:12:22
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha itt fórumon beírom, hogy "kurvajó film volt 7/10", akkor elküldenek az anyámba 😊, úgyhogy inkább beírom, hogy 9/10 és akkor mindenki megérti én meg pontozom magamnak 7/10-re imdbn 😊
Kojiro ergo sum.
Nálam egy Farkasokkal táncoló, Vérző olaj, Adaptáció, Split, Copland, Shutter Island... stb... a 9-10 pontos filmek. A Winter Soldierre a legjobb jóindulattal tudok adni 7-et, ha ezekhez a filmkhez viszonyítom és egy film minden aspektusából pontozom. És a többi mind alatta van.
Inkább ilyen "bűnös élvezetek" kategóriába számítom őket.
Kojiro ergo sum.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De szép bauxit, honnan van?
Mért?? Ha már leírtad egyszer akkor miért olyan nehéz, amikor ráadásul nem kell újra pötyögni, csak nyomni egy copy+paste-et. Főleg annak fényében furcsa ez a nagy hallgatás, hogy bedobsz egy 3/10-et komment nélkül, amire borítékolható volt, hogy értetlenkedni fog mindenki. Aztán azt írod, hogy a falka ellenében nem írsz véleményt. Jó ne írjál, nehogy megismerjünk egy másik szempontot. Csak hát így inkább tűnik egy troll szagú 3/10-nek, mint komolyan vehető értékelésnek.
De itt nem fogom kifejteni, már megtettem máshol, nincs 1 perce.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jo vigjatek, en hangosan vegigrohogtem az egeszet😊 Aki Mel Brooks humorat szerette, az szerintem ezt is szeretni fogja, annyira nem lepodtem meg amikor meglattam az o nevet is a vegen a felsorolasban😊
A film humora nagyon jo es okos, nem az elcsepelt poenokat vettek elo ujra. Steve Carell a szokasos formajat hozza, aki szereti az o alakitasait, az most se fog csalodni.
Kulon tetszett, hogy nem a szokasos verprofi, vagy az ellekezoje az allandoan benazo amator fohos karaktert hoztak letre ujra, hanem a ketto kozott. Egy igazi streber aki papiron mindent nagyon tud (verekedni es loni is), de gyakorlati tapasztalata nincsen, es ennek koszonhetoen benazni is tud, de profin helyzetet megoldani is.
A tortenete nem nagy szam, tudja azt ami kell egy ilyen filmhez, de semmi tobb. De nem is varunk tobbet tole.
7.5/10
Nekem jobban utott volna ha Iron Mant nem mentik meg, es a vegen sugalljak hogy az elcsettintett embereket meg vissza lehet valahogy hozni, de az elotte elhullottakat (koztuk Stark) nem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.08.02. 15:24:34
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Másrészt meg, semmi kedvem ahhoz, hogy a lejjebb említett falka ellenében leírjam a véleményem, mert úgyis ti "győztök".
//szerk.: vagy tigeroo, vagy házig vagy moderátor törölte amire írtam.
//s ha már szerkesztek: az a zombi = megfilmesítési játék
//na de "naböff", részemről ennyi.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.08.02. 15:08:50
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.08.02. 14:56:09
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de ezek a filmek meg azt hozzák, amit egy megfilmesíthető képregénytörténet hozhat (amit oké hogy már megírtak 30-40 éve, de jókor kellett jó időben lenniük).
pl. mikor láttunk olyan filmet (MCU-n túl is nézve!), amikor gyakorlatilag a főellenségről szól a film, és kapott mélységet, személyiséget rendesen a tag. zseniálisan felépítették az utóbbi 10 év 20 filmjét ehhez, ez minden, csak nem "zombi" szerintem. naböff 😄
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2018.08.02. 14:46:44
Nagyon nem ismersz.
Nem utálom a képregény műfajt. Az nem tetszik, amivé lett az egész játék, ami a megfilmesítésük köré szerveződött: elszabadult ez a zombi, és csak szeretni szabad, mert aki azt nem teszi, azt utálni kezdik a rajongók.
(2018.08.01-02) (150 perc, amerikai) - Action, Adventure, Fantasy -- 16
//A Hitler-szimulátor 24. a Top 250-en. Hahahaha!

//imdb link javítva
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.08.02. 13:50:34
Az első John Malkovitz film, ami tényleg tetszett tőle 😊
Az imdb pontozáson már meg sem lepődöm..ez is egy meg nem értett film. Gondolom ezért pontozták alul.
Pedig ez se lett rossz..jó kérdéseket feszeget:
Mi van, ha tudjuk ki fog meghalni legközelebb? El lehet ezt fogadni? Lehet tenni ellene?
Akiket érdekel ez a téma, ne hagyják ki.
Valahogy ez is egy olyan film, amire méltatlannak tartok pontokat osztogatni..mert nem tudnék egyértelműen dönteni.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Elizabeth Olsen pedig ismét bőrszerkóban feszít, szóval 10/10 a film. <#hehe>#hehe>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Ami a végét illeti