[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
rajzfilm vasárnap
Incredibles 2 - A hihetetlen család 2
Most délelőtt néztem végig, és kis túlzással már most alig emlékszem valamire. Talán azért, mert nem is volt benne semmi emlékezetes. A gyerekneveléses részek viccesek voltak, a többi meg olyan mehh. A családon kívül nulla karakterek, rém gyenge történet, átlátszó és fárasztó karakter motivációk.
Egyszeri szórakozásnak elment, de többnek nem.
Spider-Man: Into the Spider-Verse - Pókember - Irány a Pókverzum
Bármire is számítottam, erre biztos nem. A látvány világ művészi, a képregényes stílus kavalkád lenyűgöző. A zene, a film ritmusa magával húzz ebben a kicsit sem szokványos világban. Kár, hogy a történet vezetés már a jó öreg megszokott sablonok mentén épül fel. Hozd a főhőst számtalan konfliktusba. A film végéig ezekből java részt mindig vesztesen vagy más által megmentve kerüljön ki. Elveszíti célját, motivációját, mart hirtelen elhangzik egy monológ valamely szerettétől, és hoppá, megszületik a hős, és mindent megold egyedül. Tudom, hogy ezt így tanítják, a forgatókönyv írás szent bibliája is kimondja, ezt kell csinálni, de ott,ahol ilyen újszerű, modern közlési stílussal találjuk szembe magunkat, ott én egy kicsit többet vártam ezen részétől is.
Ettől függetlenül irtózatosan jó szórakozás volt. Csak ismételni tudom magam, a látvány, a zene, a hangulat számomra fenomenálisra sikeredett.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.03.24. 18:37:45