1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Synchronous
    Kin |2018|

Szerintem remek kis film, nem csalódtam a trailer után, azt hozta amit vártam. Tizenéves feka srác olyan tűzerejű fegyvert talál egy romos épületben, mint amilyennel a Star Wars-ban füstölték ki az Alderaan-t. És a slusszpoén, hogy csak az ő kezében működik (a la District 9).
    És frankón van egy csomó üzemmódja: ha éppen nem egy szigetet akar felrobbantani, akkor diszkréten átállítja a fokozatot és akkor csak az élő szöveteket párologtatja.

És itt bizony nemcsak kólásüvegekre kell majd lövöldözni, mert a srác mostohabátyja egy rahedli pénzzel tartozik a helyi alvilági surmóknak. És ha mindez még nem lenne elég, az idegenek is keresik a stukkert, hiszen földönkívüli technológiáról van szó. Nem azt mondom, hogy non-stop akció az egész, de épp annyi felvezetést kapunk amennyi elég. Egyáltalán nem unatkoztam, és helyenként igen látványos a stuff.

8/10