[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
szerintem el van tévedve. nem érdekli, hogy egy 40 éves fehér faszinak mi a véleménye, mert nem neki készült a film. hát akkor ne érdekelje. senki nem tiltotta meg neki, hogy figyelmen kívül hagyja más véleményét. ellenben ha nekiáll a "nem utálom a fehér férfiakat, de" mantrának, akkor tudjuk, hogy mi történik. ugyanaz mint amikor a "nekem vannak cigány barátaim, de" vagy a "nem utálom a négereket, de" mantra kezdődik.
egy jó film amúgy pont attól jó film, hogy hiába nem vagyok hatgyerekes, transzexuális, afro-amerikai boxolónő Alabamából, legalább részben át tudom érezni a film által, hogy mik a problémák és visszásságok, apró örömök és életérzések egy ilyen helyzetben. tehát ha egy ilyen filmnél a hatgyerekes, transzexuális, afro-amerikai, alabamai boxolónők kritikáit várod, mert róluk szól a film, akkor ott valami gond van szerintem a művészet értelmezésével.
Utoljára szerkesztette: QuippeR, 2019.03.13. 17:16:19