Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sikerült bepótolnom ezt a kultfilmet is mennyi idő után is?....38 év..<#wow3>#wow3>
Mai szemmel nézve, a zenés filmek sokkal sokkal többet nyújtanak mint egykori korai társaik. Ilyenkor lehet csak igazán észrevenni a fejlődést ami lezajlott az elmúlt közel 40 évben a film és hangtechnika terén.
Maga a film, elég vegyes érzéseket keltett bennem, mert szívem szerint már az első 20 perc után kikapcsoltam volna a lejátszót.
De végül is jó, hogy nem tettem. A new wave (vagyis új hullámos zene) kezdeti szárnypróbálgatásait követhetjük nyomon. Mondhatjuk úgy is, hogy egy új zenei korszak kezdeténél lehetünk jelen.
Hazel O'Connor kétségtelenül kora egyik legnagyobb státuszszimbóluma lett, a Will You című dalától pedig még most is libabőrözöm ha meghallom. Olyan jó lett.
De összességében tekintve többször nézős nálam ez nem lesz. Ha kultfilm, ha nem
Legyen ez most egy erős közepes, csak mert kedvelem a new wave stílust magam is..
10/5.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
gagyi es vontatott
4/10
ezenkivul egykiloccsantos akcio filmekre a fasznak hozzak be az 5-6 eves gyerekeiket a niggerek este 11 kor????
Látványban tocsogós, repülős, kardozós, atombrutál szeletelős, fejet lerobbantó móka. És ázsiai... természetesen.
8/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Star Wars: Episode IX - First Look Trailer (2019) – "Remember" Concept
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Megtörtént események alapján. Egy fiatal srácot leültetnek 15 évre egy taxi sofőr megöléséért, bár ő váltig állítja, hogy ártatlan. 15 évvel később pedig egy legatyásodott opportunista ügyvéd meglátja a lehetőséget a kitörésre az ügyben és megpróbálja újra tárgyaltatni az ügyet.
Én szeretem a tárgyaló termi drámákat és ezt is azért néztem meg, de végül nem azt kaptam, amit vártam. Ugyanis a film nem magáról a tárgyalásról szól, hanem annak története, hogy hogyan jutottak el odáig. Nem volt rossz, csak nem erre számítottam.
6/10
Fantastic Beasts and...
Gondoltam már végre ideje lenne megnézni. Nem mondom, hogy csalódtam, mert elvárások nélkül ültem le igazából a film elé. A 2 az 1-ben sztori annyira nem jött be. Vagy az egyik vagy a másikra kellett volna koncentrálni csak. Amúgy rendben volt...
5.5/10
(2018.07.20) (96 perc, amerikai) - Drama, Comedy -- R
Director: Jason Reitman
Writer: Diablo Cody
Stars: Charlize Theron, Mackenzie Davis, Mark Duplass
//Egy háromgyerekes anyukává váló, túlterhelt és kiégett anyuka és a viszontagságait csodálatos módon enyhítő "éjszakai bébiszitter" kapcsolatáról szóló történet, mely leginkább lelkiismeret furdalást okoz minden normális családfenntartó férfiban -- a vége "fordulat" tükrében.
//Charlize Theron több mint 20 kg-ot hízott a szerepért. Nem mellesleg: az egyik producer is ő volt.
42 éves a hölgy, de bárhol, bármikor... Még mindig a világ egyik legszebb nője. S.z.e.r.i.n.t.e.m.
//Férfi szemmel nézve a történetet, végig az járt a fejemben, hogy mikor derül ki valamiféle galádság a férfi (apa) oldaláról... szerencsére, végül nem erről szólt az egész. Ha így lett volna, én biztosan legyintettem volna a filmre.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
...mind faarcúak (voltak)... (skatulyában)*.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.07.20. 17:11:35
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Viszont az első fél órában csak néztem hogy mi ez az egész, aztán amikor leesett elkezdtem figyelni hogy mit tudok felfogni belőle. A végére meg teljesen összeállt a kép.
Remélem valamikor elmeséli a rendező hogy ő pontosan mit akart kifejezni.
GOOBY, pls
A Metallica az egyetlen akikről biztosan tudjuk, hogy sportot űznek ebből: bécsben a Vienna Calling-ot nyomták Falco-tól, nálunk meg ugye azt a bizonyos Tankcsapda slágert..stb.
..bár nem lenne rossz az öreget újra magyarul hallani énekelni. RIP.
Amúgy a film kapcsán nekem kissé meglepő, hogy a mai cgi és maszkmesterek csak ennyire voltak képesek.
A fazon kinézetre nem is emlékeztet Freddie-re..<#falbav>#falbav>
Viszont én imádtam, és talán legjobb mozis élményem valaha
Talán azért tetszik ennyire mert nagyképernyőn néztem (azért se nézem meg többek között még egyszer itthon pl) és még inkább kényelmetlenül éreztem magam, aztán a vége felé azon kaptam magam, hogy kezem a szám előtt, és nem bírok nem odanézni. Beszippantott, mint előtte még semmi. Persze akivel voltam el akartunk kezdeni boncolgatni a filmet, de nem nagyon tudtunk mit mondani, hatása alá kerültünk 😄 csak némán vártuk a pénzt, és hetekig vissza-vissza gondoltam a filmre, ami elég ritka nálam (már ha volt ilyen)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(2018.06.07) (111 perc, amerikai) - Action, Adventure, Sci-Fi --- PG-13
Director: Steven S. DeKnight
Writers: Steven S. DeKnight (written by), Emily Carmichael (written by), Kira Snyder, (written by), T.S. Nowlin (written by)
Stars: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny
Mi volt ez a FOS?
NÉGY író kellett ehhez a szartengerhez!?!
Ebbe is kellett egy tini, mint a Szarformerszbe (a színész- és énekesnő 21 éves, csak kis növésű), aki 1x évesen, és tanulatlanul (mert 10 éve ért véget a háború, és háború alatt nincs oktatás ugye) annyira keni-vágja a Jaegerek ÖSSZESZERELÉSÉT darabokból, hogy épít magának egyet...
Aztán ott van az ártatlanok és épületek széttaposása... ez felett nincs siránkozás a szereplők által. (És ha valaki most azzal jönne, hogy "de hát nem is laknak/dolgoznak az épületekben": 35 perc 54 mp...)
A látvány már standard, semmi extra.
A dialógusoktól rosszul van minden normális ember.
Az a baromság, amivel a Pacific Rim meg akarta különböztetni magát az ötletadó japán mecha világtól (még pedig, hogy 2 pilóta neurális kapcsolata kell a robot irányításához), még mindig faszság.
Mi volt ebben "lázadás"?!
A "főgonosz" röhej... ahogy az arra adott magyarázat is. Ez is mutatja, mennyire kellett erőlködniük az egész film elkészítéséhez.
A film legjobb pillanata az a néhány másodperc mikor látszódik a Gundam Unicorn szobor Tokióban. Meg a godzilla, Eva utalások. A többi egy nagy rakás kalap szar...
3/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Egész jó B-filmes hangulattal indult a film. Egy ideig tényleg egész jó volt minden. Aztán úgy a Fagyis Ember megölése után elindult az egész lefelé. Egyre érdektelenebb lett, aztán a vége egy kicsit javított rajta...
6/10
Megértem hogy ez egy megosztó film, és ez azért van mert érteni kell. Ha nincs meg hogy miről szól akkor egy katyvasz az egész, de ha megvan hogy mit akar mondani akkor azért elgondolkodtató. Az én teóriám szerint ez a film
Nem biztos hogy pontos az én leírásom, szívesen olvasnék róla hogy a rendező mit akart közölni, és hogy az én elképzelésem mennyire illik abba bele.
Érdekes film volt, de zseniálisnak nem nevezném, az csak akkor lenne ha mindenki megértené a film jelentését, külön utána járás nélkül is -persze ez nem nagyon lehetséges.
Nálam 7/10
GOOBY, pls
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ekkora orbitális f@szságot! Sajnálom, akik erre, akárcsak egy mozijegy árát kiadták!
4/10
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2018.07.15. 23:11:25
Khm, ezek TÉNYLEG ilyenek voltak. Megj. képmutatás volt a Churchill filmben is, pl. Lord Halifax kapcsán. A szovjet részről pedig - miután Sztálin folyamatosan kavart - náluk ez a "képmutatás" a túlélést jelentette. Malenkov seggbuta volt, a film ilyennek is mutatta be, Molotovot éppen el akarta tenni Sztálin láb alól kb. 1950 óta. Két ember ment a hatalomért: Hruscsov és Beríja. Beríja kezdetben győzelemre állt, de miután Zsukov a hadsereggel a hátában Hruscsov mellé állt, Beríja már csak az életéért küzdött. Nem volt eltúlzott a történet, máig nem tudni, hogy Beríját júliusban ölték meg, vagy uazon év decemberében egy "tárgyalás" után.
A második részre szívesen reagálnék egyet, de nem fogok, mert belpol ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.07.15. 10:34:39
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az utóbbi 2 hétben történelmi személyiség heteket tartottam. Először a Churchill-es film majd a Hitler bukása és most a Sztálin halála. A három közül messze a leggyengébben ez utóbbi sikerült.
Be sem tudom igazán kategorizálni. Történelmi? komédia? dráma? bohózat? Leginkább ez utóbbi, de egyébként egyik sem. Olyan semmilyen volt. Drámainak nem volt elég drámai, komédiának nem volt elég vicces, történelmileg meg nem hiszem, hogy elég hiteles lett volna.
Valaki írta lentebb, hogy nem érti miért tiltották be ezt a filmet az oroszoknál. Hát én értem. Egyrészt Putyinnak nem áll érdekében, hogy olyan film menjen a mozikban, ami emlékezteti az embereket a "fekete autós időkre". Hiszen ő diktatúrát épít(ett). Másrészt a film kiparodizálja az oroszok képmutatását. Legalábbis az azokban az időkben élt párt funkcionáriusok képmutatását. A mások előtt jó kommunisták vagyunk de amúgy nem. És Sztálin sem - abban a rövid időben míg képernyőn volt - igazán egy nagy vezető képében mutatkozott, hanem inkább egy paprikajancsi képében. Szóval nem vagyok meglepve, hogy az oroszoknál betiltották.
Egyébként azon filóztam, hogy ha ne talán a mi kis mini Putyinunk hirtelen megmurdelne, kb. ugyanez játszódna le. Azt sem tartom kizártnak, hogy hasonló bohózattal. De, hogy a csicska hűbérurai rövid időn (1-2év) belül kinyírnák egymást, az tuti. (legalább is politikailag)
5/10
"Kitörölték mindenhonnan. Pedig tudom, hogy valahol itt lesz, csak az a kérdés, hogy hol.... Ott lesz!"
A rombolós, látványos részével nem volt probléma, de a köztes részek kitöltése nem sikerült túl jóra. Rosszabbnál rosszabb dialógusok és karakterek. Esküszöm, hogy Vili a prérifarkas mélyebb karakter, mint ez a két céges idióta volt. George viszont jó arc volt...
6.5/10
Háát. Sok jót hallottam róla, de sajnos nekem nem jött be. Azt mondták a plot is jó, de
Trailerben, első 3 percben ismertetik a felállást, onnantól kezdve nincs meglepetés
Elején persze ment a tech demo, de nem estem tőle hátra sem, mert olyan semmilyen volt (meg amúgy is, újat már nagyon nem tudnak mutatni. Kb mindig ez a recept, hogy elején körberepülünk és megnézhetjük milyen szépen kidolgozott vilás és pfúde jó, 10 percen keresztül. De ez még oké)
Számomra egyetlen meglepetés volt és tetszett, az a
Semmi Spielberges dolgot nem éreztem rajta. Kár érte.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
2004-ben a szöuli rendőrség nagyszabású akció keretében lecsapott a kínai-koreai bandákra a város kínai negyedében. A film ezen alapul, de lényegében csak ennyi a valós tartalma.
Ma Seok-do és társai elég kemény nyomozók. Tevékenységük eléggé a határon mozog annak, ami még elfogadható, de a banda főnökökkel való koordinálás garantálja a békét. Aztán jön Jang Chen és beleszarik az egészbe.
Igazság szerint nincs semmi ebben a filmben, ami miatt majd évek múlva is emlékezne rá az ember, de olyan sincs, ami miatt utálná. Szinte tökéletesen van belőve a szórakoztatásra. Mindenki látott már ilyen bandaháborús, hatal0m átvevős filmet, nem új dolog. De minden a helyén van, így az ember jól szórakozik és elrepül a 2 óra...
7/10
Dan of Thieves
Éppenséggel ez sem volt rossz, de a rablás előtti egy óra inkább so-so mintsem jó. A rablással kezdődve elröppent a film, de nem értem mi szükség volt a Butler családi összeomlására. Teljesen felesleges dolog, ami csak rabolta a perceket. A 2,5 órás játékidő miatt sokat szemeztem vele, de azért szerencsére jól jártam...
6.5/10
Imadtam ezt a filmet, tokeletes nyaresti laza szuperhosos film😊
A humora nagyon rendben van, sokat rohogtem rajta, es az akciok is jok. A karaktereket mar ismertuk eddig is, szerethetoek a regiek es az ujak is.
A film az elsotol az utolso perceig maximalisan lekotott, gyorsan elment a 2 ora. Szamomra megtalalta a tokeletes egyensulyt az unalmas leulos reszek, es a folyamatos agyzsibbaszto akcioorgia kozott.
Kulonosen tetszett hogy most kivetelesen senki sem akarta lerombolni a vilagot, de meg a varost sem😊
A legnagyobb erossege a humor. Egyetlen komolyabb negativum pedig az, hogy igazabol nem sok minden van benne ami emlekezetesse tehetne... Nagyszeru film 2 ora hosszara, de nem hiszem hogy eszembe fog jutni 1 hettel kesobb.
8/10

Pokoli torony és Die hard keveréke. Könnyen felejthető nyári akciófilm.
4/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya