1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • cylonflatus
    Azért kezdték támadni, mert volt neki egy-két nem igazán szerencsés megnyilvánulása. Beszólt valamit a twitteren, ami először főleg a libsiző, anti-feminista, főleg Trump párti idiótáknál verte ki a biztosítékot, és mivel a feministákat könnyű nem szeretni (a erőszakos, túltolt feminácikat én sem tartom normálisnak btw, de a "Marvel kapitány=nő-> tehát egyértelmű, hogy a Marvelnél is feminista libsik diktálnak"-féle túltolt antifeministákat ugyanúgy), nagyon gyorsan eszkalálódott a helyzet, és rövidesen már mindenki köpködte. Ilyenekkel vádolják, hogy Brie Larson szerint a Marvel kapitány nem fehér férfiaknak készült, Brie Larson gyűlöli a fehér férfiakat, ilyesmik. Lehet utána nézek, mert én ezt nem akarom elhinni. Ok, biztos mondott valami valami nőkkel kapcsolatos ill. nőket méltató kijelentése, az is lehet, hogy elragadtatta magát és nem jól sült el, de hogy nem azt akarta mondani, amikkel tele a youtube abban is biztos vagyok.