1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    még az otherworld is ilyesmikbe áll bele. szerintem nem volt rossz választás. 30 éves, de már oscar-díjas színésznő, milyen érzelmeket hozzon egy elrabolt homo sapiens, aki egy idegen faj elit harcosa?
    a földi (családi) jelenetekben igen is hozott érzelmeket. nem volt ott semmi baj. szerintem azért keverik, mert a wonder woman amikor bejött a mostani popkultúránkba, akkor volt mire csorgatni a nyálat, lett ötlet halloweeni jelmezhez a halloween ribiknek, de itt ilyenről nem beszélhetünk. sehol egy csöcs, sehol egy villanó dekoltázs, vagy comb, vagy feszülő segg, mint romanovnál vagy scarlet witch-nél. ő most teljesértékű kommandós, mint jude law karaktere.

nekem is azok a haverjaim fikázzák a színészi teljesítményét, akik például fennakadnak azon, hogy például miért van ennyi buszvezetőnő. érdekes összefüggés. ez van.