[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Amiket kap a nő a trailerek megjelenése óta, azt egyáltalán nem érdemli meg." Ne is mondd. A youtubeon belenéztem egy-kettőbe, iszonyat, hogy mi megy. Egy csaj olyat tolt, hogy arcom kapartam le, és az a döbbenet, hogy a hozzászólások zöme full egyetért az idióta -már bocsánat- vlogger picsával. Így indít, nem szó szerint, de kb ez: "Vannak igazi hősnők, igazi kemény női karakterek, akik hitelesek. Ott van Ripley hadnagy. Ott van Leia hercegnő. (majd halálosan komoly képpel) És akkor jön Brie Larson. (itt hangosan felröhögtem) Azt meri mondani, hogy ő a nemes harcos hős? Ripley egyedül megküzd egy xenomorffal, aztán legyőzi a királynőt is, miközben a kommandósok belehalnak. Ott van Leia hercegnő, szembeszáll a birodalommal, Vaderral, megöli Jabbát. És Brie Larson, aki semmit nem tett le az asztalra (itt már vonyítottam a röhögéstől) azt meri mondani a bla bla bla" Ott kezdődik, hogy totál egybemos egy kitalált, fantázia karaktert egy valós emberrel, egy színésznővel. Sorolja a kitalált karaktereket - és akkor jön Brie Larson... szakadtam. És a slusszpoén, hogy mindezt egy trailer után, bazdmeg. Még nem is látta a filmet, fingja nincs róla, de ő már leírta az egészet, mert a Brie Larson azt mondta a twitteren.... Ilyen idióták nincsenek, hát nem hiszem el - és mégis. És ami félelmetes, hogy döbbenetesen sokan magasztalták a kommentekben ezt az idiótát, hogy jól megmondtad, pont így látom, stb.