1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Aquaman azert nezheto volt. Sot; inkabb nezem meg 2 szer egymas utan mint a wonderwoman-t felig.
    Na azt hivnam en nezhetetlennek. DC filmek eddig nagyon gyengen szerepeltek. Nem is vartam sokat.
    Az nagyon meglepett, hogy az eseseket milyen kurva jol megcsinaltak. Nem lett szar cgi-s. Fizika rendben van. Szinte faj. Azt kell mondanom, hogy le a kalappal!
    Ami viszont rohadtul idegesitett
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy a csajszi iranyitotta a vizet jobbra balra, sot meg a borokat is kiszedte az uvegekbol de a sok katonabol nem birta kiszedni a letfentarto vizet?? Mikozben a tarkojukon van egy faszom dugo amit siman ki huzott valamelyik jelenetben

Volt sok hulye jelenet. De kozel sem volt annyira gaz a film szerintem. 1 szer nezheto
    5/10. Szineszek rendben voltak. Jasonnak jol all a szerep. A grafika jo volt. Zene is ok. Talan meg egy 6/10 est is megerdemel. Hogy a picsaba all ez a film meg a WW az Alita korul az IMDB-n, azt nem tudom.