1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vérpocok
    Egy képregényfilmnél ilyesmiken én már fenn se akadok... a Karathen meg beszélt. Illetve nyilván csak Aquaman értette amit mondott, valószínűleg nem is emberi beszéd volt, arra csak azért volt szükség hogy mi is értsük a jelenetet, de ettől függetlenül sokat lendített a gagyi-faktoron. Mert ilyen érzést váltott ki.

Ami kiakasztó a filmben, az inkább Atlanna és a férje idiotizmusa volt... menekül az atlantisziak elől, tudja hogy üldözik, a férje is tudja, erre szépen éldegélnek tovább a tenger partján évekig, hadd legyenek minél közelebb a tűzvonalhoz, elvégre miért nehezítenék meg az üldözőik dolgát? Ha egy csepp eszük lett volna, akkor egyből elpucolnak abból a parti világítótoronyból és minél beljebb mennek a kontinens belsejébe, távol minden tengertől és ott telepednek le... a csávó legfeljebb felcsapott volna hamburger árusnak vagy szálloda recepciósnak, a lényeg hogy sokkal több esélyük lett volna benn a szárazföldön az emberek között elvegyülve, mert oda az atlantisziak nem merészkedtek, hiszen az emberek sokáig még a létezésüket is vitatták.

Atlanna és Aquaman pedig kétéltű, szóval nekik nincs szükségük vízre ahhoz hogy a felszínen megéljenek, ez kiderül a filmből is. Szóval én ezen a hülyeségen kattantam el, mert érthetetlen számomra hogy valaki ne tegyen meg minden óvintézkedést, ha egyszer tudja, hogy veszélyben az ő és a családja élete. Már csak a hideg, számító pragmatizmus is ezt követelte volna. Ha a nőnek nem volt ennyi esze, legalább a férjének lehetett volna... de basztak az egészre, utána meg csodálkoznak, hogy rájuk verik a közfalat a reggeli tea közben... haha.
    Utoljára szerkesztette: vérpocok, 2019.03.06. 20:03:24