1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    A Star Is Born
    Csillag születik

Trailerekből és a leírásokból, valamint a tényből, hogy ez az 5.-6. feldolgozása a témának, abban a hitben éltem, hogy egy mostanában ezerszer látott felemelkedés-bukás-újraegyesülés történetet kapok, szerelmetes köntösben.
    Tévedtem.
    Aki látta, és szerette, sejti, így percekkel a befejezése után, milyen érzésekkel küzdök.

Sokkal többet nyújtott a film annál, mint amire számítottam. És ebből nem zökkentett ki sem a főszereplőnő játéka (nem voltam régebben kibékülve Lady Gagával, de itt most nagyon sokat tett a mérleg pozitív oldalára), sem a néhol egyszerűbb zenék (aminek nagy része remélem, főleg a pop-os részek körül, direkt volt olyan-amilyen). Viszont kaptunk egy remekelő Bradly Coopert (mind a színészi, mind a rendezés oldaláról), hatásos kamera kezelést, jó vágást, és sokszor igen csak igényesen és erőteljesen megrendezett jelenetet. Itt szavak nélkül is beszélnek a képek. A garázs jelenetet sosem felejtem.

Vissza lehet keresni, én imádtam a Bohemian Rhapsodyt, de ha én osztanám a főszereplő díjakat, akkor Malek rossz évben öltözött be Mercurynak, mert Cooper ezzel így most nagyon beelőzte nálam
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.02.10. 19:22:34