[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Nem tudtam, hogy gondolat olvasó vagy"
Semmi szükség gondolatolvasásra cimbora... ez csak szimpla szövegértelmezés.
"És igen, belekötni csak abba lehet, ami van, ami nincs abba nem."
És a film az van, vagy nincs? Gondolom csak van, ha már megnézted... sajnos a logikád önmagát szúrja tökön, és még csak észre sem veszed. Szerintem az elég baj, ha neked egy konkrét koncepcióra adott magyarázat dönti el hogy bele tudsz-e kötni az adott filmbe vagy sem. Mert ez azt jelenti, hogy annyira fejletlen realitásérzékkel és logikai készséggel rendelkezel, hogy simán elfogadsz bármilyen kreténséget amit a rendező megmutat vagy elmesél, pusztán azért mert nem magyarázza meg.
Mert kizárólag arra van kondicionálva az agyad, hogy a technikai információk szintjén gondolkodj, az összes többi dimenziót meg egy az egybe kilúgozod a percepciódból.
"ha nem fogod fel, hogy mit jelent az, hogy elszállt vagy úgy is megfogalmazhatnám, hogy a valóságtól teljesen elrugaszkodott történe"
Ne játszadozzunk a szavakkal... maradjunk az eredeti kijelentésednél: "amibe azért nem lehet belekötni mert teljes mértékben a fantázia szüleménye."
Gondolom ez a Mátrix, hiszen az 10/10-es értékelést kapott, tehát teljes mértékben a fantázia szüleményének tartod, ezért nem kötöttél bele. Én meg azt mondom, nem az. Nem vegytiszta fantázia, mert valós alapokból építkezik és valós alapokról gondol egy koncepciót újra. És van benne faszság szép számmal, csak nem töltötték az időt magyarázatokkal, mert azt megtették a folytatásokban.
"Te oktatsz ki a gúnyos megszólalásról."
A te válaszodban mi volt a gúnyos? Sokkal inkább egy durcás kisgyerek sértettségével válaszoltál, mert leírtam a véleményemet a gondolkodásodról.