1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BaliBoy
    :DDDDD

Nem tudtam, hogy gondolat olvasó vagy.... te már csak tudod, hogy mit gondolok vagy sem. :DDDDD

És igen, belekötni csak abba lehet, ami van, ami nincs abba nem. Tehát pl. abba sem közöttem bele, hogy karjukba egy puska van beépítve. Nem mentek bele, hogy működik, hogy építették beléjük, egyszerűen csak ott van és kész. Nincs mibe belekötni! Ha azokkal kapcsolatban is belementek volna abba, hogy hogy építik beléjük és nem sikerül hihetően tálalni a megoldást, akkor abba is bele lehetne kötni.

A következő bekezdésedet nagyon válaszra sem szeretném méltatni, ha nem fogod fel, hogy mit jelent az, hogy elszállt vagy úgy is megfogalmazhatnám, hogy a valóságtól teljesen elrugaszkodott történet. És egyébként a Mátrix a távoli jövőben játszódik...

De legjobban az utolsó mondatodon röhögtem fel. De úgy egy igazán jó ízűt! :DDD De oktatsz ki a gúnyos megszólalásról.... :DDDD