[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Kibeszélt hitelességről? Csak mert én biztos nem."
A szót nem mondtad ki, de erre utaltál, hiszen nem volt hiteles vagy elfogadható számodra a béna szuperszámítógép, különben fel sem hoztad volna.
"Az egyik filmben nem mentek bele műszaki dolgokba, ergo nincs is mibe belekötni..."
Ja értem. Mert te csak akkor tudsz belekötni egy filmbe, ha belemegy a műszaki dolgokba... :D Egyébiránt meg tök mindegy neked, hogy milyen irreális faszságok történnek benne, mivel nem magyarázzák meg, így nem is tudsz belekötni.
"vagy legyen egy annyira elszállt ötlet, amibe azért nem lehet belekötni mert teljes mértékben a fantázia szüleménye"
Ez működhetne mondjuk a World of Warcraftnál, ami egy fantázián alapuló film, de itt a Mátrixról volt szó, ami viszont a valós emberi világot, a virtuális valóságot és a jövőbeli technikát veszi alapul, amik egyike sem a fantázia szüleménye, hiszen emberi világ is van, virtuális világ is van, (csak ma még nem úgy mozgunk benne), és a jövőbeli technikák is hamarosan elérhetőek lesznek. Itt a legtöbb komponens valós alapokra építkezik, csak nem kapunk magyarázatot a hogyanra... mondjuk abban sem volt köszönet mikor kaptunk.
"A tanácsaidat meg tartsd meg magadnak mert engem nem érdekelnek!"
Az nem tanács volt, hanem egy pejoratív megnyilvánulás, aka. szándékos gúny, hogy fémjelezzem mit gondolok a kommentedről... mondjuk nem csoda hogy komolyan vetted.