1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BaliBoy
    Kibeszélt hitelességről? Csak mert én biztos nem. Az egyik filmben nem mentek bele műszaki dolgokba, ergo nincs is mibe belekötni, míg a másikban meg belementek és egy 1960-as évekbeli IC-t kiáltanak ki szuperszámítógépnek. Ha nem fogod fel, hogy mi ezzel a gond, akkor a probléma nálad van.
    Vagy ne menjenek bele egyáltalán olyan dolgokba amit utána nevetségesnek lehet minősíteni, vagy legyen egy annyira elszállt ötlet, amibe azért nem lehet belekötni mert teljes mértékben a fantázia szüleménye.
    Tudod miért nem tudják manapság a gerincsérüléseket, a bénultságot gyógyítani? Mert olyan sok idegpálya, idegrost van a gerincoszlopban (és minél feljebb haladsz a gerincoszlopon annál több), amit jelenleg képtelenség gyógyítani, újra összekötni őket, ha megsérülnek, elszakadnak. De egy 16 lábú őskövület ezt megoldja... ekkor orbitális marhaságot!!! (de egyébként ez csak egy gondom volt a filmmel. ha csak ennyi gondom lett volna vele, akkor ezen is valamivel könnyebben léptem volna át)
    A tanácsaidat meg tartsd meg magadnak mert engem nem érdekelnek!