[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
én már régen letettem arról, hogy egy film jóságát az oscar dijaktol mérjem. A példa is mutatja, hogy átment PC-s liberális irányba. a BP is azért van ott, mert az első olyan film amibe néger szinte az összes szereplö és a föhös is.
Ugyan ezért készülnek el a filmek ellentétes nemü remakejei is, meg még sorolhatnánk.
Nem azért mert valamiben kimagasló az az alkotás.
Hol vannak már azok , hogy a legjobb kép azért kapta mert olyan látványt sikerült kidolgozni amit elötte senki, vagy az a szinész aki tényleg megdolgozott érte?
Nem szeretem Tom Cruise-t , de azért a MI6 miatt a listán lehetne, a legjobb férfi szinészeknél, mert azért , hogy a szerep kedvéért megcsinálta a nem könnyü helikopter vezetést és mellette szinészkedett is, nem mellesleg megsérült a forgatáson.
ilyen dolgoknak kéne számitania egy jelölésnél, nem az, hogy ki milyen politikai /társadalmi irányzathoz van közel .
A szakmaiságnak kéne dönteni.