106844
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BaliBoy
    'murica... Thats all.
  • Dynamic
    Igaz. Nekem semmi bajom a BP-rel, de azért na... mindennek van határa.
  • Blasta
    De ez tényleg csak vmi vicc lehet, hát konyorgom, a Black Panther nemhogy nem a legjobb Marvel film, mégcsak nem is jó film, koze nincs a mezonyhoz, ezek a blockbuster cgi nyomiságok nem a legjobb film, maximum a legjobb CGI kategóriában lehetnek jeloltek (és ott is általában valami komolyabb meló viszi el a díjat). Valakik nagyon bö nyállal szopkodták végig a teljes akadémiai bizottságot. Vagy nemtom, párhuzamos univerzumra tudok még tippelni mint lehetséges válasz.
  • LasDen #101455
    Close

Meh...

5/10
  • BenedekFeco
    Majd akkor milyen pörgés lesz, ha valami "csoda" folytán még meg is nyeri :) Ha meg Rami elviszi a rapszódiával, akkor meg "búúúú, white supremacy"
  • Jim Morrison
    persze hogy azon porognek, megis mi az ur istent keres azon a listan? :D
  • Kmarha
    ezért is írtam át a "senkit se érdeklő"-ről, ahogy "alig valakit érdeklő".. engem speciál érdekel, előtte is utána is tudok ugrálni a jelöléseken :)

Az is igaz, bár láttunk már furcsaságot. Mondjuk hirtelen nem is jut eszembe más, amit a helyére be tudtam volna eddig 2018 Q3-4-ből tuszakolni a helyére (talán a First Man).

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.01.22. 15:31:24
  • LasDen #101451
    A vicces ebben, hogy rengetegen ezt harsogják, hogy az oscar díj micsoda vicc meg nincs jelentősége, mégis aztán a jelölteken és a győzteseken pörögnek napokig...:D

De nyerni nincs esélye. ZA Zöld Könyv vagy a Bohém elviszi azt a kört...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2019.01.22. 15:05:39
  • Kmarha
    Hát ahogy sejtettük, hanyatt terpeszbe vágta magát a ma már alig valakit érdeklő Oscar díj bizottsága. Black Panther mint legjobb film :) jelölt az idei listán: https://oscar.go.com/nominees
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.01.22. 15:02:50
  • Bokafix2
    Reign of the Supermen (2019)

Ez tulajdonképpen közvetlen folytatása a tavalyi Doomsday-es filmnek ami a 2007-es remake-je, annyi változtatással, hogy itt harcol az Igazság Ligája is, míg az előzőben Superman egyedül állt ki Doomsday-el.
    Mondjuk sok haszna nincs a Liga segítségének, mert Doomsday egyenként bontja le az arcukat... akkora közöttük az erőkülönbség, mintha Micimackó, Malacka, és Füles kimennének bokszolni az úthenger ellen.
    Ahogy lenni szokott, ez a küzdelem is a nagyágyúra vár, de még neki is szabadjára kell engedni magából a fenevadat, hogy sikerüljön. A folytatás már négy különböző Supermanre fókuszál, akiket az eredeti Superman DNS-éből hoztak létre.
    De van itt más fenyegetés is, hiszen Darkseid és a paradémonok invázióra készülnek a Föld ellen, és míg az egymással civakodó lúzer Superman-ek romba döntik a várost, addig szép lassan egy portál nyílik az égen...

8/10
  • Prof William
    Most komolyan milyen ez már? Érdekesnek tűnik de a trailer szinte az összes komolyabb jelenetet és halált elspoilerezi. Úgy érzem, hogy az végét leszámítva, tulajdonképpen más láttam is a filmet.

Ez már majdnem a pár évvel ezelőtti RTL Klub szint, ahol a Tégla trailerébe berakták az ÖSSZES kulcsjelenetet.
  • Mentol
    Ez egy qrva horror. Faxért nem lehet figyelmeztetni az embert?
  • Inquisitor
    Kíváncsi leszek tud e olyan beteg és véres lenni, mint a Polar? Ha már képregény adaptációk egymás közt.
    Utoljára szerkesztette: Inquisitor, 2019.01.21. 04:25:21
  • ItaloMucsacso70
  • tigeroo
    mert azért voltak benne már durván spoileres jelenetek. azért ha megnézed, jócskán pár másodperc/snitt sebességgel adagolták a jeleneteket, ennyit azért nem akarok látni a filmből. a 2 perc nem sok egy 120 perchez képest, de ha abba a 2 percbe szinte az összes jelenetet belesűrítik azt már nem akarom látni. majd a kész filmet.
  • stargatelost
    Mert nem akarta szétspoilerezni magát, hogy maradjon meglepi a filmre is?

#101442: engem is érdekel, ezért el se indítom a trailert, mert úgyis megnézem majd, és a legjobb élményt az adja, ha nem spoilerezem szarrá magam trailerek nézésével, hanem mindent elsőre kapok meg a film nézése alatt ;) Nyilván ez csak azokra a filmekre érvényes, amiket színészgárda vagy rendező vagy téma vagy stb. miatt 100%, hogy megnézek.
  • repvez
    söt ha mégjobban érdekli akkor el is inditja a trailert :P
  • CSOCSO
    De ha valamit nagyon var miert csak kereken ket percet nezte a trailert ha az egesz trailer kb 2-2,5 perc?
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2019.01.19. 16:15:39
  • SzinesGeza
    Állandóan ez a rohanás. :)
  • Seth
    Hogy 2 percet nézett a trailerből ? De lehet csak túlkomplikálom
  • CSOCSO
    "2 percig néztem kereken a trailert"

Ezzel most mit akarsz pontosan mondani?
  • BenedekFeco
    Close

A több mint testőrnő marokkói kalandjai egy elkényeztetett milliomos csemetével. N+1 bodyguard film.

5/10
  • LasDen #101436
    IO

Jó a felvetés. De pont olyan, amilyennek a számok leírják. Semmilyen. Szarnak nem szar, jónak meg nem jó...

5/10
  • tigeroo
    2 percig néztem kereken a trailert. fú, ezt nagyon várom! gyllenhaal az egyik kedvenc színészem mostanában
  • CSOCSO

Na ez erdekes. Ketszer is atbaszott a trailer. Thumbnail is csalafinta es a trailer elso fele is az.
  • nordan
    https://www.jofogas.hu/budapest/Keresek__Corvin_Mozi_szekeket_vasarolnek_88120998.htm
  • Nyiri
    Kiváncsi vagyok hány köt a ki a jófogáson/vaterán
  • nordan
    mennyit lehetett elvinni fejenként?
  • Kmarha

ahogy sejtettem:

https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/01/18/kaposak_a_corvin_mozi_szekei/

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.01.18. 11:53:48
  • desigo
    off
    Pénteken elviheted a Corvin mozi székeit
  • Seth
  • Bokafix2
    Suspiria (2018)

Teljesen beteg lett ez a remake... a szereplők is meggyőzőek, de az a bizarr és fojtogató légkör, amit Luca Guadagnino felépített ebben a horror-thrillerben, külön figyelmet érdemel. A félelem érzése lassan kerít hatalmába minket. A berlini tánciskola vezető gardedámjain, akik a táncoslányokat oktatják, baljóslatú köd üldögél.

Már első ránézésre menekülési kényszere van az embernek. Viszont aki oda egyszer bekerül, annak nincs kiút. Elég hosszú a játékidő, de ennek ellenére mindig sikerült fenntartani a feszültséget. Egyes részeknél le kellett állítani a lejátszót, mert egyszerűen sok volt. Főleg a végén, mikor a sóhajok anyja megjelent.

Ezt még biztosan emészteni kell... étvágya szerintem senkinek nem lesz egy ideig utána, főleg a 6-dik felvonásra gondolok itt. Egyébként úgy vagyok vele, hogy egy remake szarabb mint az eredeti, de itt ilyesmiről szó sincs.

8/10
  • BaliBoy
    Melissa McCarthy már lefogyott. :) (tudtommal)
  • repvez
    nem kell a különbségeket sorolni, de ez mégjobban árnyalja a képet, hogy akkor kik voltak azok ? meg ugyan ugy megmarad a többi kérdés is.

Felfoghatatlan számomra, hogy a forgatókönyvirók akik egy sorozatba probálnak filmeket beilleszteni olyan mntha egyszerse néznék meg azokat a filmeket amihez készül , és egy kis cetlire felirja a fontosabb dolgokat, hogy mi az amit bele kell tenni és min tud szabadon változtatni.
  • nordan
    kihagytad a lényeget: a rendező az a csóka aki az első részben ami ugye klasszikus és nagyon fasza szereplő volt! Ő volt a szemüveges rádiós....na ennek ellenére,hogy abban a filmben szerepelt egy ilyen Zs kategóriás faszsággá degradálta a sorozatot
  • Prof William
    "A következő Predátorba, ha lesz, szerintem jó lenne ha bekerülne az óriáscápa meg őspolip, akik összefognának mechagodzillával a predátor ellen, a főszereplő meg Mellisa Mccarthy lehetne, aki vicces mert egy kövér nő és ő lehetne a főkommandós. Úgy ezt tudnám javasolni a színvonal további emelése érdekében. "

Meichel Bay szerintem bármelyik pillanatban felhívhat. :)
  • DantesHUN
    Predator 2018-as.

Sajnálom, elnézést a kifejezésért de ezt másképp nem lehet mondani. Ez a film de rohadtulgecirebuta. Miaszarez?
    Oké az első két Predator se volt túl bonyolult . Egyszerű filmek voltak
    Nem baj ha egy film egyszerű, de ez a film szar. Buta. A történet a forgatókönyv, ezt egy 10 éves írta? Dramaturgia? Cselekmény szál, hogy a történéseknek legyen értelme? A-ból B-e? Semmi?
    Mi ez hogy Predator cuccait bármilyen mezei hülye tudja használni? Szuperfejlett harcias faj, akik úgy alkották meg a felszerelésüket, hogy mindenki tudja használni, na puf megszerzi a zsákmány és ellenünk fordítja...okos predátorok
    Biológusnő. Ő mitől volt ilyen jól képzett kommandós? Keményebb mint Swarci csapata eygütt véve.
    Ja és kormányügynökség akik elve ők hívták a biológusnőt, miért akarják őt megölni? Meg amúgy is miért akarnak mindenkit megölni?
    Meg ez debil csapat.
    meg fószer aki lerobbantja a saját fejét?
    meg aki levágja a saját kezét?
    Nagy eszű főkommandós elküldi magának a cuccot postán?!
    A predátor kutya mitől lett haver? Megszelidült?
    Meg autista gyerek és megfejti a kódot?
    És végén az a cucc? Ezt minek hozta predátor? Mert haverunk,? Miért akarna nekünk segíteni?

És miért poénkodnak állandóan erőltetetten?

Ja és a mega-predátor? Ez is minek?

A következő Predátorba, ha lesz, szerintem jó lenne ha bekerülne az óriáscápa meg őspolip, akik összefognának mechagodzillával a predátor ellen, a főszereplő meg Mellisa Mccarthy lehetne, aki vicces mert egy kövér nő és ő lehetne a főkommandós. Úgy ezt tudnám javasolni a színvonal további emelése érdekében.

Volt még benne annyi hülyeség, de szinte percenként lehetne valamiért megállítani és leírni hogy de ez mi? Miért ennyire logikátlan?

Tudom, tudom. Látványfilm meg akció és nem kell agyalni rajta...de álljunk már meg. A Predator 1 és 2 úgyis működött, hogy nem volt túl bonyolítva, csak épp nem volt ennyire buta és logikátlan és összefércelt hülyeség. A harmadik meg nekem felejthető volt

ja és tréfás...katona aki Turett szindrómás beszólása...én szégyelltem magam. Ez komoly? Vagy ezt viccesnek gondolta? Vagy mi?
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2019.01.16. 15:56:35
  • Prof William
    Több pénzük volt liposzómás arcápolóra. :)

Amúgy meg ez is hülyeség mint minden más ebben a filmben. Egy két mondatban meg lehetett volna magyarázni a dolgokat, de NEEM...

Nekem a mélypont a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Zuhanyzós jelenet, volt ahol az Alient egy Péntek 13 szerű slasher szintjére alacsonyították le. De persze a lények -most már hivatalos- eredete is megér egy misét. /

Utoljára szerkesztette: Prof William, 2019.01.16. 14:20:35
  • DantszEE

Soroljam a különbségeket?:D
    Utoljára szerkesztette: DantszEE, 2019.01.16. 11:14:04
  • Kongy
    Ralph Lezúzza a Netet

Nekem az előző rész is tetszett, de ez jó folytatásokhoz hűen nagyobb, több, hangosabb. Remek ötletekkel sikerült megvalósítani a netes világot, csak kapkodtam a fejemet, annyi minden látnivaló, easter egg volt, még több is, mint az előző részben. Kicsit olyan érzés volt, mint a Ready Player One-t nézni ilyen téren. És itt éreztette a hatását az is, hogy tényleg mennyire minden már a Disney-é. Mert 10 éve ez még elképzelhetetlen volt, hogy egy filmben a Star Wars, a Marvel karakterek és a Disney hercegnők, na meg persze classic videojáték karakterek. Durva. De nagyon jól állt neki. Tetszett, érdemes moziban megnézni, jópofa a 3D is 7/10