1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sequoyah
    Christmas Inheritance (2017)

Tokeletesen ugyan az a koncepcio mint a "A Christmas Prince: The Royal Wedding" amit lentebb szidtam. Viszont igy kell ezt jol csinalni, amit ott elrontottak, itt odafigyelve jol megcsinaltak.
    Szoval a koncepcio mint irtam ugyanaz, nepszeru, mar bevalt temakor, mar bizonyitott klisek, alacsony koltsegvetes, legalabb egy szinesz aki nem A kategorias sztar, de van legalabb 1 sikeres sorozata.

De a lenti filmmel ellentetben itt az alacsony koltsegvetes nem az osszecsapott munkaval egyenlo, itt igyekeztek odatenni magukat a filmesek. Es a tortenete is ertekelheto, es ha nem is vilagmegvalto, de azert megprobaltak valami elvezhetot alkotni, es nem csak a forgatas elott csaptak ossze.

Tehat ha az asszony azt mondja "nem tudom mit nezzunk, tegyel be valami karacsonyit a Netflixen", akkor vallalhato dontes ezt elinditani. Kicsit melengeti a szivet mint a jobb romantikus vigjatekok, aztan elfelejtjuk:)

6/10