1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sequoyah
    A Christmas Prince: The Royal Wedding

Nekem alapvetoen tetszik a Netflix munkassaga, hogy felkarolnak sok filmet, amik a 100 millios blockbusterek es a semmi koze esnek, amiket otthon nezhetunk aztan elfelejtunk. A VHS korszak ota kis ur tatongott itt, es maximum a bukott blockbusterek kerultek ide.
    Aranyos, kozepszeru tortenetek ezek, amiket egy este megnezek otthon, szorakozok aztan elfelejtem. Alacsony koltsegvetes, es ahhoz kepest tisztesseges minoseg.

Ilyen volt a "A Christmas Prince" is, cuki romantikus komedia ami semmi ujat nem mutat, de le lehet ultetni az asszonyt ele egy estere. Nade a masodik resszel eleg melyre sullyedtek. Lathatoan 1 honappal a forgatas elott meg forgatokonyv es tortenet sem volt, szoval gyorsan osszecsaptak egyet, es a film ugy nez ki mintha 2 nap alatt forgattak volna le az egeszet osszecsapva. A vilagitas sok helyen szornyu, a smink is. Mar a trailerbol szembetunik hogy a foszereplo, egyebkent fiatal es szep lany, kb 40-nek nez ki mert a bore csillog mintha zsiros lenne, a sminkje nem eltunteti, hanem kiemeli azt a par rancot, es az egeszre meg a vilagitassal is raerositenek.
    Ezen kivul benne maradt jopar jelenet ahol semmi sem tortenik, csak beszelgetnek a semmirol. Ugy nez ki nem volt eleg anyag egy 90 perces filmhez, mert mindenhol mashol ez a vagoasztalon vegezte volna...

Leginkabb a telefonomat nyomkodtam a film kozben, aztan kezdtunk almosodni, es a felenel kikapcsoltuk szivfajdalom nelkul. Talan meg majd befejezzuk kotelessegtudatbol.

Kozben folyton ez a parodia jutott eszembe:
    Netflix Commercial - SNL - YouTube

3/10