106844

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nem mindegy kinek a hangja van széteffektezve? :) szalad nekik a szekér, engem nem zavar.
úgyis csak eredeti hanggal érdemes nézni bármilyen angol filmet...
-
elég nagy szégyen. -
Úgy hallottam, magyar youtuberek is közreműködtek a magyar szinkronnál. -
kutyakiki81 #101295 Bumblebee
Olyan igazi 80-as évekbeli tini kalandfilm hangulata van. Nem csak a kor miatt, zenék, tartalom, stb. Persze a látvány a mai kornak megfelelő, de szerencsére nem a Michael Bay filmek stílusát követi. Aranyos, látványos, de nem fog mélyen az emlékezetemben megragadni.
6/10 -
First Man
Remek film. Nagyon jól építkezett, kurva jó szereplő gárda...azt hiszem kijelenthetjük, hogy Damien Chazelle nem egy filmes rendező lesz.
8/10 -
-
Buybust
Azt reméltem, hogy kapok egy relatíve egyszerű, de fasza akciófilmet. Helyette mindenben alulmúlta magát. A sztori nagyon egyszerű. Drog osztag megy és lekapcsolja a helyi drogdílert. Csapdába esnek és próbálnának menekülni a labirintusból. Ennyi. De sajnos az akciójelenetekben sincs semmi érdekes vagy kivételes. Sőt, helyenként még a lóláb is kilóg és eléggé látszik, hogy az egész csak koreográfia...
4/10 -
Alpha
talán még élveztem is volna, de már annyira elegem van a full CGI filmekből, hogy hányinger kap el mikor meglátom a szétfilterezett mindig naplementés tökéletes tájakat, egy olyan kép nem volt amire azt mondtam volna huu, ez de szép, csak a giccses képek váltogatták egymást végig. A sráccal egyáltalán nem tudtam szimpatizálni, a szelídítés is gyorsan történt, nem tudtam elhinni, hogy itt most tényleg valami különleges történik. Egyszóval egy nagy közepes.
5/10 -
Venom
Szerintem egyáltalán nem volt olyan rossz, mint anno az értékelések. Persze, az eleje talán kicsit lassú (bevezetés) itt-ott kicsit logikátlan:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!venom belelát a fejébe de megkérdezi ki az az Ann (ez volt a neve?)
De aztán beindul a gépezet és tempót vált. Tom Hardyt meg még mindig bírom, már csak miatta is megnéztem volna.
Ja, és azért a vért elbírta volna a film. Talán majd a kövi... -
belenéztem Netflixen, de nem jött be a CGI. Kíváncsi leszek az Oroszlánkirályra -
kutyakiki81 #101288 Aquaman
Nekem kicsit sok volt. Ha több olyan jelenettel, mint az olaszországi, elnyomják a sok víz alatti mese dolgot, jobban élveztem volna. Dolph Lundgren iszonyat gázul néz ki a filmben
6/10
Ragadozó városok
Ez egy jó nagy semmi. Szintelen-szagtalan, semmilyen. A látvány sem eget verő, végig untam az egészet.
3/10 -
Nem, azt még nem volt szerencsém megnézni
(itt nem is szoktam pontot adni, mert az subjektív, a megfelelő pont magyarázat nélkül csak vitát szül)
A Godzilla várását már kezdem amúgy érteni, volt szerencsém beszélgetni pár kollégával, akik gyerek korukba imádták a japán (?) filmeket, így a nosztalgia hullám viszik előre őket is a trailer láttán. Nekem ez kimaradt, így csak egy nagyon komolyan vett gyerekes "hülyeséget" láttam a trailerben.
Egy mozit talán megér, hátha jó hangulatot generál
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.12.13. 15:29:40 -
Nem te huztad le a venomot vagy valamit nemregen kb 3/10 re vagy 4/10 re?
-
úgy értem emberi, főleg a párducnak. -
Ferdinand imdb.
Egy barátunk kedvenc meséje. De eddig csak online látta. Még nem tudja, de megvettük neki lemezen ajándékba.
Természetesen előtte azért csak megnéztem már én is...
Ööö....hát izé...szóval kedvenc mese nálunk nem lesz. Asszony eleve be is aludt rajta. Amúgy is válogatós rajzfilmek terén.
Szóval próbálom spoiler nélkül. Kis bikuci nem óhajt fajtája nyomdokaiba lépni, azaz nem kíván torreádorok ellen küzdeni. Bár mindenki más azt szeretné, ha mégis inkább igen. Volt benne pár viccesebb jelenet. Mondjuk a nyuszis. Vele kettő is volt, mindkettő vicces és látványos is egyszerre. A vége szerintem f@szság, túl emberinek próbálták beállítani bikucit, de biztosan van akinek ez gyerebe. (lásd: a fent említett barátunkat pl.)
Próbálom nem minősíteni mások ízlésvilágát, így szimplán annyit mondok nekem ez egyszer nézős volt csupán. -
¯\_(ツ)_/¯ -
2020 nyarán új Pixar cím érkezik:
-
Arra nyilván én sem tudok magyarázatot adni, hogy egyes állatok miért nem beszéltek. Nekem úgy rémlik, hogy az elefántok meg talán a majmok nem beszéltek. Ami egyébként így belegondolva, érdekes mert pont az a két állatfaj, akik vagy anatómiában (majmok) és/vagy hangképzésben (elefántok) hasonlítanak az emberhez. (az elefántoknál nyilván nem a trombitálásra gondolok, hanem az infra hanggal való kommunikálásra amit elvileg ők is a hangszálaik segítségével állítanak elő) -
Nyilván torz volt a fejük, mivel az állatok nem túl gyakran szoktak emberi nyelven megszólalni, illetve artikulálni hozzá. ;)
Valamint egyértelműen próbáltak a mimikával is érzelmeket kifejezni, ami szintén nem túl gyakori a valóságban. :) -
Nem volt vészes, ja, bár nekem furák voltak ezek az állatok ,néha olyan torz fejük volt... meg azt se értettem, hogy némely állatok miért nem beszéltek? :) -
Mógli
Hát... a cselekmény nagyjából oké, meg a táj is szép munka, de az állatok cgi-je egy fostos förmedvény lett. 5/10 -
Én pont ma csodálkoztam rá, hogy ez így bárkit is érdekel? :D de akkor látom nem küldik hiába a mozikban, van rá érdeklődő
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.12.11. 08:52:13 -
https://i.redd.it/xw8l4ev2xd321.jpg -
Godzilla 2: King of the Monsters NEW trailer
Én nálam továbbra is ez a 2019-es év legjobban várt filmje. :DDD
-
Mowgli - The legend of the jungle
Teljesen korrekt film volt. Nem világ megváltó, de azért jó volt. Simán el tudom képzelni, hogy valamikor újra fogom nézni.
7/10
The guardians
Áhhh... inkább hagyják meg a ruszkik az amcsiknak a szuperhősös filmek készítését! A film több helyen úgy állt össze, hogy kapcsolódás nélküli jeleneteket dobáltak egymásután.
Persze a történet sem valami nagy szám. (TV toronnyal űrtávközlést végezni... LOOOOL)
Mivel végig ültem (szerencsére nem túl hosszú):
5/10
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2018.12.10. 08:30:41 -
Utoya, july 22 (2018)
A 2011-es norvégiai terrortámadások áldozatainak állít emléket a film azáltal hogy feldolgozza a merénylet napját. Szerintem elég jól megcsinálta a Netflix.
7/10 -
Ilyen szempontból számomra jobb volt ez az év. Tavaly 2 film is jelentősen felcseszte az agyam (Alien: Covenant és Star Wars: The Last Jedi), idén csak a The Predator volt ilyen. A kissrác fétist én sem értem, de talán még őt volt nézni a "legjobb" az egész filmben, illetve az anyukáját (Yvonne Strahovski). De itt is egy rakás kérdés vetődik fel (az anyuka, a gyerkőc és a katona apuka kapcsolata miatt), amivel senki, soha nem is foglalkozik... És igen, ennyi pozitívum volt számomra egy Predator filmben. Végül is azért néz az ember Predator filmet, hogy egy szarul megírt és előadott "családi drámát" nézzen, nem?
A karakterek semmilyenek, egyik sincs kidolgozva, sem elmélyítve, hogy bárkiért is esetleg aggódni kelljen. A katonák igazi parasztok, főleg a puncinyalós vicceikkel. A dialógusok szarok (kellemetlenül sok a bazdmegozás), a látvány szintén hulladék, a filmnek hangulata nincs, komolyan úgy éreztem magam, mintha valami Sharknado vs Predator filmet néztem volna. Meg a kicsi Predator és a nagy Predator a semmirevaló dögjeivel. Mi a fészkes fene volt ez a film? Minőségben ez koppra egy Sharknado/Birdemic filmmel egyenértékű és a vége, az a befejezés, az a Predator killer outfit... Az mindennek a legalja. Áldom a szerencsémet, hogy nem mentem el moziba megnézni ezt a förmedvényt. Komolyan ennek a filmnek volt forgatókönyve? Kötve hiszem! Szerintem beszórtak néhány B kategóriás színészt aztán érezzétek jól magatokat tajparaszt szinten és majd lesz valami...
Ez a sz@r kezet foghat a tavalyi Alien filmmel és a The Last Jedi-vel. Kapásból 3 nagy költségvetésű amerikai film, aminek a létezését sem értem, de ezeket a "remekműveket" ebben az életben már nem akarom többet látni. Épp elég pusztító és alpári élmény volt ez számomra egyszer is. Pedig lenne potenciál a Predatorban és az univerzumában, mert születtek jó könyvek is belőle, de úgy látszik Hollywood-ban már nem foglalkoznak ilyen bagatell dolgokkal.
Kerüld el messzire! Ne pazarod rá az idődet, sem a sávszélt! / 10
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.12.09. 17:31:25 -
nordan #101271 talán mert egész hollywood pedo.......és ez nem vicc sajnos -
The Meg
Azt hittem szar lesz, de ez egy korrekt B filmes cucc. Vannak szemforgatóan béna dialógusok, de vannak fasza jelenetek is. Mint amikor először látjuk a cápát.
6.5/10
The Predator
Egy közepesen szar akció film és egy közepesen jó vígjáték ötvözete. Már csak azt kéne tudni, hogy Shane Black miért van ennyire rágyógyulva a gyerekekre, hogy minden filmjébe kellenek...
5.5/10 -
Én meg közben újranéztem a Ready Player One-t...
Csáki babás jelenetre nem is emlékeztem...
Hát gyerekek, ez még így másodjára is nálam etalon.
Szintén előkerült a 3 Metros Sobre El Ciero mindkét része.
Szinkronosan persze. Spanyolból kicsit még gyenge vagyok..
Baszki ez már megint könnyeket csalt a szemembe. Illetve csak valami belerepült..
Asszony is megkönnyezte, de az más. Neki lehet...
-
SzinesGeza #101268 Ezen az idősíkon nem is akarják.
Szerintem Steve Rogers-t dobják vissza Peggy Carter-hez. Ők megérdemlik egymást. :) -
Egyszóval unalmas volt. Gondolom nem akarnak ellőni minden puskaport már az elején. Maradjon a többi trailerre is valami.
Thanos kertészkedik? -
hát ez nem vót nagy valami... emberek különböző helyeken nagyon szomorúak...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.12.07. 22:02:45 -
KURKS 2018
Hát a valós történetbe nem lehet tul sok variációt hozzátenni. Bár nem tudom, hogy mennyire volt egy két rész kitalálva és mi volt tényleg igy, de a megvalósitás jó lett..
Bár én inkább a technikai hátteret kicsit jobban kifejtettem volna az emberi sorsok helyett, de igy is müködött.
7/10 -
Az Apáca
Nem egészen mondanám, hogy izgalmas lett, de egyszer jóvolt. 6/10 -
dzsagon #101263 Ezen az idősíkon Thanos nyert, ezt már nem tudják elvenni tőle. -
ide is :)
-
BlacKkKlansman (2018)
(Csuklyások)
KKKurva jó. Ajánlom mindenkinek.
9/10 -
8 éve jóban rosszban... -
Nyiri #101259 Mission Impossible: Fallout - Már sok volt. Oké az összes film túlzó, de ez már tényleg. A végén már vártuk hogy mi jöhet még. Lehet még lehetetlenebb? És lehet. Kicsit csalódás