1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BaliBoy
    2018-at írunk! Felejtsd el az USB-s másolgatást...
    Bővítsd ki a rendszert egy NAS-sal. Vagy vásárolsz egy gyári NAS-t vagy (amit én is csináltam) beállítasz egy Rpi-t (vagy valami levetett PC-t) NAS-nak egy dokkolóban lévő winyóval. Arról megy a torrent meg a DLNA. (+SMB)
    De ha nem akarsz NAS-t akkor is bőven elég egy DLNA szervert feltenni a számítógépedre. És meg is van oldva minden. Én a Serviio-t ajánlom. Én is próbálkoztam a Plex-szel, de feleslegesen túl bonyolított programnak tartom. Otthoni felhasználásra a Serviio jobb szerintem és free.

@CSOCSO:
    A TV-den véletlenül nincs bekapcsolva a 4k upconvert? ;) Mert úgy tényleg kevésbé fogod észrevenni a különbséget.
    Nekem itthon projektorom is van. Kb. 2 méter széles felületre vetítek (ami kb. 90"-nak felel meg egy 16:9-es képnél) és bizony ilyen képátlónál már lehet látni az 1080-as felbontás végét. Szóval már elkezdtem nézegetni a 4K-s projektorokat. :)
    Ráadásul ugyebár a 4K-s TV-k már nem csak felbontásban nagyobbak, hanem többségük már HDR-es is!