106842
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PhantomAss
    Nekem is egy Samsungom van, igaz csak full hd, de baromi jó. Szép a képe, jól néz ki rajta egy 720p-s film is.
    Alapból van rajta wifi és tudod csatlakoztatni a hálózathoz, van rajta Youtube, net, stb.
    USB-re tudsz tenni pendrive-ot, plusz én vettem hozzá egy HDD dokkolót amibe asztali és desktop vinyót tudsz rakni, és ezt is csatlakoztattam a tv-hez. Van 2 vinyóm ami tele van filmekkel, ezeket bármikor elérem így.
    4k film letöltésnek szerintem sincs sok értelme, nem llesz sokkal szebb de sokkal több helyet foglal.
  • CSOCSO
    En amondo vagyok, hogy felesleges 4K filmeket toltogetni.
    Egy 4K film olyan 40-50-60 giga korul van. Azt felmasolni egy usb-re kb hosszabb ido mint letolteni a netrol.
    En most vettem egy 75" es QLED Samsung tv-t. 10gigas 1080p film geciszep rajta!!!!! Az 50 gigas film nem lesz 5 szor szebb.
    Legtobb uj TV mar mind 4k es mind okos. Mindegyik tud netflixet, hulut, youtubeot. stb.
    OLED et ne vegyel. Legdragabb es akar be is eghet a kep. Qled az jo es nem tul draga. Hanghoz mindenkeppen vegyel valamit. Ha nincs hely 5.1 cucchoz akkor vegyel egy soundbart ami jon melyladaval.
    Ha van hely 5.1 hez akkor figyelj oda hogy olyan erositot vegyel ami tudja a 4K videot! Nekem sajna meg mindig sima erositom van ami cak 1080p-t tud de engem valoban nem zaklat a 4k. a 1080p tueles a tv-men.

Ha mindenkeppen 4k filmet akarsz nezni es ki kell masolni usb re akkor vegyel egy usb3 as kulso ssd-t. Baromi gyorsa cucc.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.11.17. 03:04:37
  • mulli1986
    Köszi a válaszokat és észrevételt. Esetleg lehet tudni milyen TV-t vettetek? Mért én most az ár érték arány játék miatt egy NU7172-es Samsungot néztem ki, de még valójában nem láttam a képminőséget. Sajnos az olcsósága hordoz magával hiányosságokat, amiket lehet pótolni a monitorként használattal, szóval, így azt mondom OK.
  • LasDen #101172
    A laptop a full hd filmeket probléma nélkül bírja, a 4K a sok neki. Viszont a tv-re már szaggatva ment át. A router lehet szar, mert ezer éves. De itt nálam a lakásban is problémás. A router nálam van, de a másik szobába a HD filmet már nem játssza le rendesen. Csak a sima xvidet. Mondjuk most a digi adott új routert, azzal még nem volt kipróbálva...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2018.11.16. 22:25:30
  • Tikal #101171
    Plex akkor szokott szaggatni, ha gyenge a szerver, ahogy írtad a laptop nem a legjobb. A net mindegy milyen szerintem, mert a helyi hálózatot használja, nem? tehát oda csak egy jó router kell.
  • LasDen #101170
    The Ballad of Buster Scruggs

Szerintem ennek így nem sok értelme volt. Sorozatként működhetett volna, de így nekem nem jött be. Szép és nagyszerű a rendezés, a Coen tesók megint nem hazudtolták meg magukat, de ennyi. A történetek nekem annyira nem tetszettek. Egyik se tartott elég sokáig, hogy igazán törődjek a karakterekkel. Kivéve az Oregon trailes sztori, de azt is sikerült elbaszni...

5.5/10
  • LasDen #101169
    faterom is pár hónapja vett 4K tv-t. Ő pendriveról nézi a 4K filmeket, mert a jelenlegi laptop túl gyenge a lejátszáshoz. Próbáltam a Plexet is bevezetni, de szar a net ahhoz, hogy wifin bármit áthúzzon ami HD. Szaggat, leáll és fos. De ettől függetlenül Plexet én is ajánlom, jó megoldás. Szóval nálunk a HDMI/pendrive dolog ment és megy.
  • mulli1986
    Úgy látszik alul művelt vagyok a témában, mert egyiket se ismerem. Erős fejlesztésre szorulok. Holnap neki is esek felkészülni :)
  • Tikal #101167
    Nem ezektől okos egy TV. Ha a filmjeidet akarod tv-re streamelni arra van sok megoldás, pl egy Google ChromeCast, TV-d máris okos lett :) Számítógépedről meg bármit ki tudsz rá tolni, esetleg egy Plex server még beállítasz tökéletes is :)
  • mulli1986
    Sziasztok!

Technikai jellegű kérdésem lenne. Szeretnénk karácsonyra venni itthonra egy ilyen okos TV-t. Igazság szerint még nem igazán használtam ilyen tévét, nem tudom mit tudnak igazából vagy mivel tudnak többet, mint egy átlagos TV a több bemeneten és a belső procin kívül.
    A lényeg, hogy 4K lenne. Mit érdemesebb, ha sok filmet csak TV-n nézünk meg. Lehúzni az UHD filmet torrenttel és lejátszani számítógéppel, szóval csak monitorként használni a TV-t ilyenkor. Ennek előnye lenne az is, hogy a 2.1-es hangcucc jobban szólna, mint a 20W-os tv hangszóró. Vagy külső HDD-re átmásolni és Pendriveként funkcionálva, hagyni hogy a TV játsza le? Akink van tapasztalata, annak megköszönnöm, ha megosztaná. Melyiknek mi az előnye, hátránya vagy van-e egyéb megoldás is okostévével?
  • TBTPumpa
    Van már magyarul is:
  • LasDen #101164
    Shazam, Joeker...
  • DantszEE
    Plusz Godzilla 2, Hellboy, Glass, Kingsman 3, Pókember 2.
  • r4pt0r
    Jó évünk lesz úgy érzem. :D
  • TBTPumpa
    Addig kapunk egy új Avanzsálók filmet, egy Marvel kapitányt, egy Toy Story 4-et, egy AZ 2-t és egy új Jumanji filmet is.

Hirtelen ennyi jutott eszembe 2019 filmjeiről. :)
  • Jim Morrison
    jaa, akkor a "storyk" miatt tűnt baromi sűrűnek. Nekem majdnem egy kutya, star wars, star wars :)

#101158: köszi, azért valahogy kiszámoltam.. :)
  • Malakai
    Az-az tartják az eddigi tempót. Fő szál 2 évente.
  • TBTPumpa
    2019 végén jön a következő film. :)
  • Jim Morrison
    400 nap? alaposan visszavettek a tempóból :)
  • TBTPumpa
    400 nap múlva:
  • LasDen #101155
    A Cpt. Marvel, Into the SPiderverse, Avengers4 és feltehetőleg a Spider-Man 2-ben is még találkozhatunk majd vele...
  • TBTPumpa
    Szép kort megélt és csodálatos örökséget hagyott maga mögött! Nyugodjék békében!
  • Jim Morrison
    tudtommal már előre felvettek párat, plusz cgi majd besegít, még ha úgy nem is lesz az igazi.
  • Kongy
    RIP :( hiányozni fognak a cameo-k
  • Sequoyah
    Ha valaki koran tavozik akkor szomoru vagyok hogy mi minden allt elotte... O eseteben viszont orulok hogy mennyire teljes lett az elete, es mennyi mindent adott nekunk... O valoban bekeben nyugodhat.
  • BaliBoy
    :((

Meghalt Stan Lee, a Marvel atyja
  • Sequoyah
    Transformers: The Last Knight (2017)

Amazon Prime-on bongeszve dobta fol, es bar a sorozat legutobbi darabjaiert nem voltam oda, gondoltam adjunk egy eselyt neki. Hat roviden, nem erdemelte meg ezt az eselyt...
    Sajnos ez a film nem eli tul azt, hogy a tortenete egy kalap sz*r, amit nyilvanvaloan a filmkeszites kesoi fazisaban irtak meg hogy azert legyen mi osszefuzze a robbantasokat. Ez mar eleve rossznak szamit, de meg ezt az "osszefuzes" funkciojat sem kepes ellatni. A film olyan, mint ha az elozo filmekbol kimaradt jeleneteket olloztak volna ossze veletlenszeruen. Osszevissza kapkodnak a jelenetek kozott. Egyebkent a tortenet, es az egyes jelenetek, poenok es beszolasok is rettenetesen klisesek. Szoval mind a tortenet, mind a belole irt forgatokonyv 1-es ala.
    A film kozepefele elaludtam vagy 15 percre, de nem tunt fel, hogy barmirol is lemaradtam volna...

A masik ami nevetsegesse teszi a filmet azok a "robotok" maguk. Mar semmi koze a transformersekhez. Egy az hogy az atalakulas funkciojukat (ami ugye a transzformerszseg lenyege) egyaltalan nem hasznaljak csak neha disznek. Egyebkent vegig "ember"-formajukban jatszanak. Ezenfelul nem csak hogy at nem alakulnak, de mar csak nem is robotok. Szimpla hagyomanyos szorny/orias/dinoszaurusz/mano stb mind, akik vereznek es haldokolnak, a robotsaguk maximum a texturajukban latszik, hogy kicsit femesek... Ez akkor csucsosodott ki (a verzesen kivul), amikor egyik "robot" eseten ugy jottek ra hogy oreg, hogy a robotszakalla hosszu volt... no comment...

Na hogy ne csak rosszat irjak a filmrol, a szineszi jatek az nem olyan nagyon szar, siman csak rossz (kb mint a tobbi reszben). A latvany pedig vegulis tenyleg jo, ha az atlagosan 3 masodperces jeleneteket kulon-kulon onmagukban nezem.

Roviden, ha raeresztunk egy kezdetleges tanulo algoritmust az eddigi transformers filmekre hogy csinaljon egy ujabbat, kb ez lesz a vege...

3/10
  • stargatelost
    Hát ez...ez... ez... kurva jónak néz ki? :D Létezik? :D
  • Jim Morrison
    Mission Impossible Fallout

Tom Cruise végig fut, esik-kel. Egyik autós-motoros már kicsit sok volt.

Teljesen jó popcorn film.
  • Seth
    Őőőő, nem is tudtam, hogy ilyen létezik :D

• TBTPumpa
    2019. június 20. - Toy Story 4 teaser:

Legjobban várt film számomra 2019-ben. Pixar pls ne cseszd el!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.12. 16:05:34
  • LasDen #101144
    Ajeossi (The Man from Nowhere)

Egy rejtélyes zaciboltos elindul, hogy összepakolja a helyi drog és szervkereskedő hálózatot, miután elrabolják a szomszédjában lévő nőt és lányát.

A John Wick alkotója felkaorlja a filmet és hollywoodi remaket készít belőle. Ennek apropóján olvastam, hogy ez milyen kemény meg fasza meg überség meg minden. Annyira ez nem jött le nekem, de alapvetően tényleg nem rossz. Vannak jó akciók, de igazából nem egy igazán kiemelkedő valami. Kategóriájában a jobbak közé tartozik, de kb ennyi...

6/10
  • Zephyr Retiring
    Shopgirl imdb.

Egy érdekes film Steve Martin tollából. Először nem is értettem, mi a francért nem hajtja el a csaj a lúzer töketlen fiatal senkiházi sz@rjankót a halál nedves f.....ra...
    Aztán mondjuk finomabban fogalmazva ugyan, de csak elhajtotta.
    És összejött a vén fószerral..aki ugyan az apja lehetne, de legalább kedves és gyengéd volt. De nem lövöm le a poént, hogy miért is volt az.
    Hátha más még nem látta eddig. Én is csak most ..

Mert volt tanulság (amire nem is számítottam) megérte végignézni.
    Azért csak 10/6 mert lehetett volna kissé vidámabb is...
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.10. 22:18:58
  • mulli1986
    :( De köszi az infót!
  • LasDen #101141
    Searching

Bár ismerem az Unfriended is, de ez volt az első rendes találkozásom ezzel a számítógépes formátummal. Nem lettem 100%-ig meggyőzve, hogy ez működik. Olyan, mint a talált/kézi kamerás filmek. Vannak részek, ahol erőltetettnek érződik, hogy a képernyőre van korlátozva minden.

Ettől függetlenül történetileg rendben volt a film. Érdekes rejtéllyel álltak elő és a nyomozás is érdekes volt. John Cho hozta a formáját, benne nem lehetett csalódni. Voltak átlátszó fordulatok, kilométerekről lehetett tudni róluk, hogy kamu. Maga a sztori jó volt.

7/10
  • LasDen #101140
    A Warriors of Future csak jövőre jön
  • mulli1986
    Sziasztok,

nem tudjátok, hogy kijött-e már angol felirattal az a kínai sci fi film, ami igen ígéretesnek tűnt, kicsit pacific rim kicsit holnap határa keverék lehetett?
  • LasDen #101138
    Outlaw King

A skótok lerázzák a rabigát. Első körben William Wallace vezetésével. És most Robert, a Bruce előadásában folytatjuk.

Én szeretem a Rettenthetetlent, attól függetlenül is, hogy a történelem leckét elég hiányosan és rosszul mondja föl. De ezzel mindenki tisztában van. És ennek ellenére is lehet szeretni, mert egy szórakoztató és látványos film a skótok lázadásáról.

David Mackenzie filmje sokkalta közelebb áll a valósághoz, emiatt aztán kevésbé olyan szórakoztató munka. Viszont ugyan olyan mocskos és brutális, mint elődje. Nem vonakodik a véres igazság megmutatásától. Ha az ember nem tudná, hogy mi történt végül, akkor a film felénél azt hinné, hogy ebből a vert helyzetből nem lehet vissza jönni. Hogy nincs az az épelméjű ember, aki beállna mögé még ezek után. De szép lassan sikerül elnyernie elegendő ember bizalmát ahhoz, hogy újra felvegye a harcot az angolokkal.

Jó történet, jó kivitelezés. A közepén lehetett volna egy kicsit erősebb és akkor tényleg nincs mire panaszkodni.

6.5/10
  • Malakai
    Az első rész moziban emlékeim szerint nem volt igazán sikeres, de cult lett és utána bolti eladások már jók voltak, így persze meg kellett próbálkozni egy folytatással, hátha sikerül kicsikarni még pénzt...
    S Darko, amint adatlapján láthatod régi író-rendező (Richard Kelly) csak mellékesként került vissza író mellé és kb ennyi az egyezés az első rész készítőivel.
    Bár úgy tudom, hogy az első rész is a ritka szerencse volt ahol a kreatív irányítás és a produceri kezek pont valami jót hoztak össze, míg magában az egyik elszarta volna.
    A második részről nagy valószínűséggel ő tehet:
  • tigeroo
    van ilyen? mi a picsnek? :D