1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    En amondo vagyok, hogy felesleges 4K filmeket toltogetni.
    Egy 4K film olyan 40-50-60 giga korul van. Azt felmasolni egy usb-re kb hosszabb ido mint letolteni a netrol.
    En most vettem egy 75" es QLED Samsung tv-t. 10gigas 1080p film geciszep rajta!!!!! Az 50 gigas film nem lesz 5 szor szebb.
    Legtobb uj TV mar mind 4k es mind okos. Mindegyik tud netflixet, hulut, youtubeot. stb.
    OLED et ne vegyel. Legdragabb es akar be is eghet a kep. Qled az jo es nem tul draga. Hanghoz mindenkeppen vegyel valamit. Ha nincs hely 5.1 cucchoz akkor vegyel egy soundbart ami jon melyladaval.
    Ha van hely 5.1 hez akkor figyelj oda hogy olyan erositot vegyel ami tudja a 4K videot! Nekem sajna meg mindig sima erositom van ami cak 1080p-t tud de engem valoban nem zaklat a 4k. a 1080p tueles a tv-men.

Ha mindenkeppen 4k filmet akarsz nezni es ki kell masolni usb re akkor vegyel egy usb3 as kulso ssd-t. Baromi gyorsa cucc.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.11.17. 03:04:37