[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sequoyah #101149 Transformers: The Last Knight (2017)
Amazon Prime-on bongeszve dobta fol, es bar a sorozat legutobbi darabjaiert nem voltam oda, gondoltam adjunk egy eselyt neki. Hat roviden, nem erdemelte meg ezt az eselyt...
Sajnos ez a film nem eli tul azt, hogy a tortenete egy kalap sz*r, amit nyilvanvaloan a filmkeszites kesoi fazisaban irtak meg hogy azert legyen mi osszefuzze a robbantasokat. Ez mar eleve rossznak szamit, de meg ezt az "osszefuzes" funkciojat sem kepes ellatni. A film olyan, mint ha az elozo filmekbol kimaradt jeleneteket olloztak volna ossze veletlenszeruen. Osszevissza kapkodnak a jelenetek kozott. Egyebkent a tortenet, es az egyes jelenetek, poenok es beszolasok is rettenetesen klisesek. Szoval mind a tortenet, mind a belole irt forgatokonyv 1-es ala.
A film kozepefele elaludtam vagy 15 percre, de nem tunt fel, hogy barmirol is lemaradtam volna...
A masik ami nevetsegesse teszi a filmet azok a "robotok" maguk. Mar semmi koze a transformersekhez. Egy az hogy az atalakulas funkciojukat (ami ugye a transzformerszseg lenyege) egyaltalan nem hasznaljak csak neha disznek. Egyebkent vegig "ember"-formajukban jatszanak. Ezenfelul nem csak hogy at nem alakulnak, de mar csak nem is robotok. Szimpla hagyomanyos szorny/orias/dinoszaurusz/mano stb mind, akik vereznek es haldokolnak, a robotsaguk maximum a texturajukban latszik, hogy kicsit femesek... Ez akkor csucsosodott ki (a verzesen kivul), amikor egyik "robot" eseten ugy jottek ra hogy oreg, hogy a robotszakalla hosszu volt... no comment...
Na hogy ne csak rosszat irjak a filmrol, a szineszi jatek az nem olyan nagyon szar, siman csak rossz (kb mint a tobbi reszben). A latvany pedig vegulis tenyleg jo, ha az atlagosan 3 masodperces jeleneteket kulon-kulon onmagukban nezem.
Roviden, ha raeresztunk egy kezdetleges tanulo algoritmust az eddigi transformers filmekre hogy csinaljon egy ujabbat, kb ez lesz a vege...
3/10