Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ez még mindig fun movie. Tele van megmosolyogtató szövegekkel és jelenetekkel...
7/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerencsére nem láttam a trailer-t, mert utólag megnézve a nagy részét belezsúfolták.
Közepes plusz 18-as vígjáték hasonló szintű színészekkel.
5/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
(2018.04.09) (97 perc, brit) - Crime, Drama, Mystery
Director: John Crowley
Writer: Steven Knight (screenplay) (as Steve Knight)
Stars: Eric Bana, Rebecca Hall, Jim Broadbent
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Why so serious?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Jó volt. Igazából nincs mit nagyon ecsetelni, elég egyszerű történet és karakterek lettek felvonultatva. De ettől még egész klassz élmény volt. Nosztalgiára kap egy fél pontot... :D
7.5/10
(2018.04.08) (94 perc, amerikai) - Comedy, Drama
Director: Jennifer Morrison
Writers: Raoul McFarland, Anthony Tambakis
Stars: Michael Angarano, Allison Janney, Ed O'Neil, Alvin "Xzibit" Joiner, Melissa Benoist, Jennifer Morrison
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
<2013>2013> - (imdb) - "The Railway Man" - ( A háború démonjai) - 7/10
(2018.04.08) (117 perc, brit-ausztrál-japán-thai) - Biography, Drama, Romance
Director: Jonathan Teplitzky
Writers: Frank Cottrell Boyce (screenplay), Andy Paterson (screenplay)
Stars: Colin Firth, Nicole Kidman, Stellan Skarsgård, Hiroyuki Sanada
<2018>2018> - (imdb) - "A Single Shot" - (-) - 5/10
(2018.04.06) (105 perc, amerikai) - Crime, Drama, Thriller
Director: David M. Rosenthal
Writers: Matthew F. Jones (novel), Matthew F. Jones (screenplay)
Stars: Sam Rockwell, Jeffrey Wright, Kelly Reilly
<1991>1991> - (imdb) - "Night on Earth" - (Éjszaka a Földön) - 6/10
(2018.04.08) (128 perc, amerikai, francia, olasz, finn) - Comedy, Drama
Director: Jim Jarmusch
Writer: Jim Jarmusch
Stars: Winona Ryder, Gena Rowlands, Lisanne Falk
<2018>2018> - (imdb) - "The Commuter" - (The Commuter: Nincs kiszállás) - 6/10
(2018.04.06) (105 perc, amerikai) - Action, Crime, Drama
Director: Jaume Collet-Serra
Writers: Byron Willinger (story by), Philip de Blasi (story by), Byron Willinger (screenplay by), Philip de Blasi (screenplay by), Ryan Engle (screenplay by)
Stars: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Egy szövetségi épületben éppen 600 milliónyi dollárt készülnek megsemmisíteni és ez persze, hogy felkelti a helyi rosszfiúk érdeklődését. A helyzetet tetézi a közelben tébláboló sokkategóriás hurrikán is. Ebből a sztoriból, meg az XXX rendezőjéből már sejteni lehet, hogy mire is számíthatunk...
Átlagostól rosszabb színészi játék, még attól is gyengébb CGI.
4/10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Amikor először került a kezembe a lemez (amit valamelyik haveromtól került hozzám), úgy 10-15 perc megnézése után vissza is ment szépen a helyére azzal a gondolattal, hogy ez is egy kis gagyi százezredik filmecske valami hülye esküvőről...de persze - mint annyiszor már - most is tévedtem...
A szálak sokkal messzebbre nyúlnak, mint elsőre feltételeztem, s olyan kérdéseket feszeget, mint mi van, ha őszinte hozzád a bátyád a döntéseddel kapcsolatban, vagy mi van, ha a legjobb haverodról kiderül, hogy valójában meleg és te még csak észre sem vetted, meg olyanokat, hogy nem minden tahó bunkó részeg disznó idióta, mert vannak akik tudnak változni ha akarnak.
De mindez az infó sz@rt sem ér a legfontosabb összetevők nélkül: a barátok nélkül. Akikkel bármikor, bármiről lehet dumálni, akikkel lehet egy jót jam-elni, akik akkor sem hagynak magadra, ha te magad sem tudod mi is lenne a helyes döntés erről vagy amarról.
Túl szimpla lenne leírni, hogy a film erről vagy arról szól, mert sok mindenről szól egyszerre, ugyanakkor mégis csak egyvalamiről: a barátságról.
Ja, majd elfelejtettem: és persze az esküvőről is, amit szerencsére csak a vége főcím után láthatunk pillanatképek formájában<#nevetes1>#nevetes1>
Úgy indul a sztori, hogy a haver összekupálja a régi zenész bandát egy jó esküvői rock zenélés alkalmára..
A film utolsó pillanataiban még mindig azon drukkoltam, hogy akkor most lesz zenélés, vagy sem?<#hehe>#hehe>
Épp emiatt meg a szerintem egész frankó sztori és értelmes mondanivalók miatt is, nálam ez egy erős 10/7.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.04.07. 15:54:51
A többség utálja, mert nem jó képregény adaptáció, meg aztán, hogy ott van a Karl Urban féle, hogy az jobb ennél.
Én szeretem ezt a filmet is. Teljesen korrekt, bár kiszámítható és egyszerű...
6/10
<#taps>#taps>
Sok éve kerestem már és senki nem tudta a címét.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kb 20 éve láttam utoljára. Valakinek ötlet?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Közben megnéztem újra a Lucy-t Luc papától..<#vigyor>#vigyor>
Ez a film még mindig nagyon bejön..<#eljen>#eljen>
De így másodjára nézve...
<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.04.06. 09:26:14
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Elég sok mindent megmutattak a trailerben, féltem a filmre nem marad puskapor, de nem így lett. Jó alapsztori, jó színészek, remek hangeffektek, rendben van a film nagyon. Plusz megvan benne egy lehetséges előzményfilm és egy folytatás esélye is.
7/10
Mint moziélmény viszont gáz volt, ugyanis a film nagy része tényleg teljes csendben zajlik, így aztán a popcorn rágcsálás, a zacskónyitogatás, stb különösen idegesítő volt...
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Abszolút "zs" kategóriás gazdag pasi beleszeret a csóró csajsziba sztori. Séma a szokásos: szerelem első látásra, majd minden szupi, aztán gonosz fellegek jönnek. Ármánykodás, féltékenység s minden jó, mi ilyenkor szokott történni.
A legjobb, hogy végre vége :)
10/2.
Az egyik legjobb játékadaptáció, de még mindig van hova fejlődni ebben a műfajban. A játék rajongóinak azért mindenképp ajánlott, de egyszer mindenkinek nézhető.
Ready Player One:
Egy jó kis film, aminek leginkább a kockák fognak örülni. A film érdekessége, hogy mindenféle utalás van benne más filmekre, játékokra stb. Mindenki talál magának benne pár karaktert, de akik jobbak ebben, azok jelenetenként is teleírhatnak egy füzetet velük.
https://www.youtube.com/watch?v=DVnCZPAKPBU
(2018.04.02) (133 perc, dél-koreai) - Action, Drama, History
Director: Ryoo Seung-wan
Stars: Hwang Jung-min, So Ji-seob, Song Joong-Ki, Lee Jung-Hyun, Kim Soo-Ahn, Lee Kyoung-Young
Baromi jól szórakoztam! Szinte nem telik 1 perc, amikor ne utalnának valamire a filmben. Persze ennek az árnyoldala az, hogy már én sem vagyok mai csirke. :D
Csodálom, hogy a filmnézése közben nem nyílt meg egy hasadék a tér-idő kontinuumban de minimum egy fekete lyuk, mikor Spielberg, a jövőben játszódó filmjében visszautal a saját régi filmjeire a múltba.. :D
7/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viszont van a japán Appleseed "nyuszifüles" manga 1985 majd később az anime amiben az egyik főhős is hasonló kinézetű, Briareos.
Tippre, valószínűleg Neil-re is hatással volt amikor megalkotta a sajátját.

"Valószínűleg azért hangzik rosszul a magyar szinkronban Barbossa neve, mert a karakter alapját a valóságban élt Barbarossa Frigyes, avagy Rőtszakáll szolgáltatta. Barbarossa idővel az Ottomán Birodalom Admirálisa lett, hasonlóan ahhoz, ahogy a negyedik filmben Barbossa az angoloké."
a karib-tenger kalózai magyar szinkronjában miért hívják barbossa kapitányt barbarossának? <#duma>#duma>
Per Aspera Ad Inferi.