Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
21 Jump Street

Azért ez még mindig fun movie. Tele van megmosolyogtató szövegekkel és jelenetekkel...

7/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szűzőrség (Blockers)

Szerencsére nem láttam a trailer-t, mert utólag megnézve a nagy részét belezsúfolták.
Közepes plusz 18-as vígjáték hasonló szintű színészekkel.
Gina Gershon mellei azért még mindig odabasznak!

5/10

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

IMYke2.0.0.0
<2013> - (imdb) - "Closed Circuit" - (Behálózva) - 5/10
(2018.04.09) (97 perc, brit) - Crime, Drama, Mystery

Director: John Crowley
Writer: Steven Knight (screenplay) (as Steve Knight)
Stars: Eric Bana, Rebecca Hall, Jim Broadbent

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DantszEE
Atlanta?:D

Zephyr Retiring
Szintúgy..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

LasDen
protip: Donald Glover lopja majd a showt

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A főszereplő srác annyira nem győzött meg továbbra se, Emilia Clarke meg nem is fog soha, de maga a trailer viszont kifejezetten tetszett. Szóval majd kiderül.

Why so serious?

CalebJoe
Egy várva várt Solo film meglátjuk, Woody Harrelson meg<#eljen>
BenedekFeco
//www.youtube.com/embed/jPEYpryMp2s

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

LasDen
Ready Player One

Jó volt. Igazából nincs mit nagyon ecsetelni, elég egyszerű történet és karakterek lettek felvonultatva. De ettől még egész klassz élmény volt. Nosztalgiára kap egy fél pontot... :D

7.5/10

IMYke2.0.0.0
<2017> - (imdb) - "Sun Dogs" - (-) - 7/10
(2018.04.08) (94 perc, amerikai) - Comedy, Drama

Director: Jennifer Morrison
Writers: Raoul McFarland, Anthony Tambakis
Stars: Michael Angarano, Allison Janney, Ed O'Neil, Alvin "Xzibit" Joiner, Melissa Benoist, Jennifer Morrison

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
<2013> - (imdb) - "The Railway Man" - ( A háború démonjai) - 7/10
(2018.04.08) (117 perc, brit-ausztrál-japán-thai) - Biography, Drama, Romance

Director: Jonathan Teplitzky
Writers: Frank Cottrell Boyce (screenplay), Andy Paterson (screenplay)
Stars: Colin Firth, Nicole Kidman, Stellan Skarsgård, Hiroyuki Sanada

<2018> - (imdb) - "A Single Shot" - (-) - 5/10
(2018.04.06) (105 perc, amerikai) - Crime, Drama, Thriller

Director: David M. Rosenthal
Writers: Matthew F. Jones (novel), Matthew F. Jones (screenplay)
Stars: Sam Rockwell, Jeffrey Wright, Kelly Reilly

<1991> - (imdb) - "Night on Earth" - (Éjszaka a Földön) - 6/10
(2018.04.08) (128 perc, amerikai, francia, olasz, finn) - Comedy, Drama

Director: Jim Jarmusch
Writer: Jim Jarmusch
Stars: Winona Ryder, Gena Rowlands, Lisanne Falk

<2018> - (imdb) - "The Commuter" - (The Commuter: Nincs kiszállás) - 6/10
(2018.04.06) (105 perc, amerikai) - Action, Crime, Drama

Director: Jaume Collet-Serra
Writers: Byron Willinger (story by), Philip de Blasi (story by), Byron Willinger (screenplay by), Philip de Blasi (screenplay by), Ryan Engle (screenplay by)
Stars: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

extra sensory
Nem univerzális érvényű megjegyzésnek szántam a mondatot. Csak az egyéni nézőpontom írtam le róla.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Zephyr Retiring
Annyira azért mégsem volt jó, hogy én is végig tudtam volna nézni..

extra sensory
Ha szélviharos/természeti katasztrófás mozi, akkor még mindig Twister... régi, de jó.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

BenedekFeco
The Hurricane Heist

Egy szövetségi épületben éppen 600 milliónyi dollárt készülnek megsemmisíteni és ez persze, hogy felkelti a helyi rosszfiúk érdeklődését. A helyzetet tetézi a közelben tébláboló sokkategóriás hurrikán is. Ebből a sztoriból, meg az XXX rendezőjéből már sejteni lehet, hogy mire is számíthatunk...
Átlagostól rosszabb színészi játék, még attól is gyengébb CGI.

4/10

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Zephyr Retiring
The Groomsmen (Esküvő, rock, haverok) 2006 IMDb

Amikor először került a kezembe a lemez (amit valamelyik haveromtól került hozzám), úgy 10-15 perc megnézése után vissza is ment szépen a helyére azzal a gondolattal, hogy ez is egy kis gagyi százezredik filmecske valami hülye esküvőről...de persze - mint annyiszor már - most is tévedtem...

A szálak sokkal messzebbre nyúlnak, mint elsőre feltételeztem, s olyan kérdéseket feszeget, mint mi van, ha őszinte hozzád a bátyád a döntéseddel kapcsolatban, vagy mi van, ha a legjobb haverodról kiderül, hogy valójában meleg és te még csak észre sem vetted, meg olyanokat, hogy nem minden tahó bunkó részeg disznó idióta, mert vannak akik tudnak változni ha akarnak.
De mindez az infó sz@rt sem ér a legfontosabb összetevők nélkül: a barátok nélkül. Akikkel bármikor, bármiről lehet dumálni, akikkel lehet egy jót jam-elni, akik akkor sem hagynak magadra, ha te magad sem tudod mi is lenne a helyes döntés erről vagy amarról.

Túl szimpla lenne leírni, hogy a film erről vagy arról szól, mert sok mindenről szól egyszerre, ugyanakkor mégis csak egyvalamiről: a barátságról.
Ja, majd elfelejtettem: és persze az esküvőről is, amit szerencsére csak a vége főcím után láthatunk pillanatképek formájában<#nevetes1>

Úgy indul a sztori, hogy a haver összekupálja a régi zenész bandát egy jó esküvői rock zenélés alkalmára..
A film utolsó pillanataiban még mindig azon drukkoltam, hogy akkor most lesz zenélés, vagy sem?<#hehe>

Épp emiatt meg a szerintem egész frankó sztori és értelmes mondanivalók miatt is, nálam ez egy erős 10/7.

Ha John Leguizamo-nak jobb hangja lett volna, az én pontozásom is magasabb lett volna.. <#nyes>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.04.07. 15:54:51

LasDen
Dredd bíró

A többség utálja, mert nem jó képregény adaptáció, meg aztán, hogy ott van a Karl Urban féle, hogy az jobb ennél.
Én szeretem ezt a filmet is. Teljesen korrekt, bár kiszámítható és egyszerű...

6/10

davidka003
Köszönöm. Igen ez. A K-9000-es terv (Teljes film) +18
<#taps>
Sok éve kerestem már és senki nem tudta a címét.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Ez mondjuk jobban illik a leírásra...

IMYke2.0.0.0

LasDen

davidka003
Van egy régi film amit gyerekként vagy 10-szer láttam. 90-es években forgatták szerintem, annyi maradt meg, hogy van egy zsaru meg van egy intelligens kutya akibe ha jól rémlik valami chip-et ültettek és talán tud beszélni is. A vége meg valami toronyban játszódik és ott lövöldöznek és talán a kutya menti meg a főhőst.
Kb 20 éve láttam utoljára. Valakinek ötlet?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

<#eljen>

Zephyr Retiring
Kár<#hehe>

LasDen
Nem az az egyetlen valótlan dolog a filmben :D

Zephyr Retiring
Látom megint átmentünk filmváróba..<#hehe>
Közben megnéztem újra a Lucy-t Luc papától..<#vigyor>
Ez a film még mindig nagyon bejön..<#eljen>
De így másodjára nézve...
..szerintem akkora drogmennyiségtől a valóságban tutira megmurdelt volna a buksza...
<#nyes>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Kmarha
Egy kisebb költségvetésű de legalább praktikus effektekkel megtámogatott deus ex előzmény trancs film, egy tesco gazdaságos tom hardy-val (Logan Marshall-Green). Igazából pont ennyit várok tőle, érdekel is. Thx, ha nem linkeled, simán elmegy mellettem a film :)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2018.04.06. 09:26:14

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

QuippeR
a trailerben írják, hogy "ezt mindenképpen moziban kell látni", de az első gondolatom volt, hogy biztosan nem fogom ott nézni a popcorn-rágcsáló beszédkényszeresek között

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

CSOCSO
Na ezt lessetek meg
//www.youtube.com/embed/1hTLGlgZ4Z8
LasDen
20 év után végre elkészül...
//www.youtube.com/embed/PkRo5l8679g

Hang nélkül/A quiet place

Elég sok mindent megmutattak a trailerben, féltem a filmre nem marad puskapor, de nem így lett. Jó alapsztori, jó színészek, remek hangeffektek, rendben van a film nagyon. Plusz megvan benne egy lehetséges előzményfilm és egy folytatás esélye is.

A befejezés azért lehetett volna jobban lezárva

7/10

Mint moziélmény viszont gáz volt, ugyanis a film nagy része tényleg teljes csendben zajlik, így aztán a popcorn rágcsálás, a zacskónyitogatás, stb különösen idegesítő volt...

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Zephyr Retiring
Elevator Girl (2010)

Abszolút "zs" kategóriás gazdag pasi beleszeret a csóró csajsziba sztori. Séma a szokásos: szerelem első látásra, majd minden szupi, aztán gonosz fellegek jönnek. Ármánykodás, féltékenység s minden jó, mi ilyenkor szokott történni.
A legjobb, hogy végre vége :)
10/2.

Tomb Raider:
Az egyik legjobb játékadaptáció, de még mindig van hova fejlődni ebben a műfajban. A játék rajongóinak azért mindenképp ajánlott, de egyszer mindenkinek nézhető.

Ready Player One:
Egy jó kis film, aminek leginkább a kockák fognak örülni. A film érdekessége, hogy mindenféle utalás van benne más filmekre, játékokra stb. Mindenki talál magának benne pár karaktert, de akik jobbak ebben, azok jelenetenként is teleírhatnak egy füzetet velük.

https://www.youtube.com/watch?v=DVnCZPAKPBU
LasDen
Én elhiszem és én is szívesen látnám még Snipesot Pengeként, de nem én vagyok az MCU casting directora. Nála kell kilincselni Snipesért... :D

tigeroo
de ő feka, jobb (szerencsésebb) a fizikuma... nézd meg, egy ránc sincs a csávón.
CSOCSO
Igen, a 2004 est meg ezt is lattam.
CalebJoe
Ha jól emlékszem régen olvastam hogy Penge valami 72 éves (talán több úgy mint Wolverine) csak mivel félig vámpír ezért nagyon hat rá a kor.
LasDen
A probléma ott van, hogy a Marvel 30-as színészeket keres a hős szerepekre. Vagy max éppen 40, mint Chadwik Boseman. Így ha bármi is lesz Pengével, legyen az film vagy sorozat (amit elképzelhetőbbnek tartok), akkor úgyis újra castingolják. Nem fognak filmet csinálni olyannal, aki mire elkészül az első film már alulról nyomja a 60-at...

tigeroo
wesley snipes 55, downey jr. 52... simán eljátszaná még pengét szerintem, nem kell ide jánosbója
IMYke2.0.0.0
<2017> - (imdb) - "군함도" (Goonhamdo) - (The Battleship Island) - (-) - 7/10
(2018.04.02) (133 perc, dél-koreai) - Action, Drama, History

Director: Ryoo Seung-wan
Stars: Hwang Jung-min, So Ji-seob, Song Joong-Ki, Lee Jung-Hyun, Kim Soo-Ahn, Lee Kyoung-Young

BaliBoy
Ready Player One

Baromi jól szórakoztam! Szinte nem telik 1 perc, amikor ne utalnának valamire a filmben. Persze ennek az árnyoldala az, hogy már én sem vagyok mai csirke. :D
Csodálom, hogy a filmnézése közben nem nyílt meg egy hasadék a tér-idő kontinuumban de minimum egy fekete lyuk, mikor Spielberg, a jövőben játszódó filmjében visszautal a saját régi filmjeire a múltba.. :D

7/10

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy tudod, hogy ki is ő... de hátha valaki komolyan veszi, amit írtál, és nekiáll válaszolni neked :)

Shep
Hát de ez nem is Wezli Sznájpsz!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zephyr Retiring
Az Barbadossa. A spanyol "szakállas férfi"-ből eredeztetve mint Barbados a karib tengeren...

Bokafix2
Mi lenne a baj vele? Túl diznis?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

CalebJoe
Csak egy elképzelés de szerintem maradjon is az.<#wilting>
ximix
OFF
Viszont van a japán Appleseed "nyuszifüles" manga 1985 majd később az anime amiben az egyik főhős is hasonló kinézetű, Briareos.
Tippre, valószínűleg Neil-re is hatással volt amikor megalkotta a sajátját.
LasDen
Vagy csak szimplán téves döntés született...
"Valószínűleg azért hangzik rosszul a magyar szinkronban Barbossa neve, mert a karakter alapját a valóságban élt Barbarossa Frigyes, avagy Rőtszakáll szolgáltatta. Barbarossa idővel az Ottomán Birodalom Admirálisa lett, hasonlóan ahhoz, ahogy a negyedik filmben Barbossa az angoloké."

RatBaG
random gondolat, ami már vagy tíz éve bassza fel az agyamat:
a karib-tenger kalózai magyar szinkronjában miért hívják barbossa kapitányt barbarossának? <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.