[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Dogville imdb.
Az asszony lelécelt női ügyeket intézni (vásárlás, sütemény evés a csajokkal stb.) én meg végre kézbe vehettem a plazma és a házimozi távokat, hogy valami férfiasabb időtöltés után nézzek..
Átfutva pár kritikát a filmről, szándékosan döntöttem emellett, hogy végre egy kis fegyverropogást, lánc csörgést és hangos kétségbeesett női sikolyokat halljak....ööö...teljesen más képi és érzelmi világ fogadott.
Ez egy művészfilm, méghozzá a jobbik fajtából, ehhez kétség nem is férhet. Dogville látszólag szeretni való lakói korántsem azok a ma született bárányok, aminek mutatják magukat. Persze ekkor ezt még Grace nem tudja. Meg mi nézők sem.
Ez pontosan az a kategória nálam, ahol tényleg nem tudom eldönteni, hogy végül is most akkor ez tetszett, vagy sem.
Voltak persze idegesítőbb pillanatok is. Pl. mikor a kis sz@rházi megzsarolta a nőt, hogy vagy elnáspángolja, vagy qrvára ráb@szik, mert szól anyucinak, hogy elnáspángolta...
Na ott legszívesebben kikaptam volna a tévéből azt a kis mazohista kölyökpalántát, s odadobtam volna a szomszédba Freddy Krueger-nek, aki ugyebár szintén az Elm utcában lakott...
A színészek zseniálisak, és a rendező sem piskóta. A finis is szuper lett.
Magam sem oldottam volna másként ezt a kényes helyzetet...
Jogos az Arany Pálma és a 19 másik díj is.