1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sequoyah
    Gerald's Game (2017)

Nehez filmet forgatni egyetlen szereplovel egyetlen helyszinen. Es elbuktak a feladatot.
    Nagyon mesterkelt lett az egesz. Ugye vannak azok a jo filmek, amit ujra meg kell nezni, mert egyes korai jelenetek uj ertelmet nyernek a vegkifejlet ismereteben. Na itt olyan nyilvanvaloan rafokuszal egyes tettekre, targyakra es esemenyekre, hogy nem csak hogy elore tudjuk hogy ez fontos lesz a kesobbiekben, hanem az is nyilvanvalo hogy mi fog tortenni. Ezenkivul az egesz gyerekkori molesztalos sztori olyan mintha utolag talaltak volna csak hogy kitoltsek az idot. Eroltetett. Es harmadjara, a film vegi "csavar" az nem megtortenik, hanem a foszereplo narratorkent gyakorlatilag felolvassa nekunk a csavart. Igy rohejes lett az egesz...

Kar a filmert, mert kivagva a hulyesegeket van osszesen vagy fel ora jatekido ami nagyon jo...

A parom nezte, ugyhogy nem kapcsoltam ki, de inkabb a telefont nyomkodtam, egy 5 alatti "ne pazarold erre az idod" ertekelest akartam adni, de egy bizonyos jelenet felhuzta nalam a "talan nezheto" szintre.
    5/10