1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    venom

a film első fele nagyon lassú, a második fele pedig rémisztően gyors. amivel nem is lenne baj, de a film második fele átmegy hebehurgya kapkodásba.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mii, a kórházban megtudjuk hogy Eddie gyakorlatilag haldoklik, a szimbióta miatt? A végén pedig már ez a szál nem is lett folytatva. Akkor most pusztítja, avagy sem? Vagy Venom már gyógyítja, ahogy a törött lábait is fixálta? Ez a vonal akkor miért kellett bele? Vagy majd a folytatásban derül ki hogy valamit kezdeni kell a gazdatesttel is hogy megmaradjon? MIÉRT KELLETT EZ A SZÁL?
    Venom csak annyit nyom el a film alatt hogy "kezdünk összeszokni, kezdelek kedvelni..." aztán pedig már "dehogy megyek haza, dehogy pusztítom el a világotokat, hisz teis lúzer vagy, meg én is, összeillünk, maradjunk együtt" ILYEN NINCS. A filmben legalábbis semmilyen ilyen jelenet nem volt, ami erre utalt volna. Lehetett volna valami olyasmi hogy, mittom, Venom minden gondolatát látja Eddienek, és valamilyen múltbeli esemény miatt azonosul vele. Oké, nem kellett volna az a gagyi szint, mint a BvS-ben (A te anyád is Martha? Bazdmeg, akkor nem öllek le egy sikátorban, miért nem ezzel kezdted??), de itt az hogy "te is lúzer vagy, az én világomban én is lúzer vagyok, maradjunk együtt" - ez hülyeség, és nem következetes.

A végén Woody Harrelson mint Cassidy... annyád! Király! Remélem, hogy a 2019-es Spiderman: Far from home-ban már benne lesz valamilyen formában a San Francisco-beli antihős... Venom fekete gúnyájának jót tenne a fehér pók "felvarró", és megágyazhatnának a Maximum Carnage sztorinak...

+1 hogy nevettem sokat, Tom Hardy nagyon jól hozza a szerepet. Imádom szenvedni látni :D

Amúgy korrekt film volt, várom a folytatást.

7/10
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2018.10.23. 10:15:39