Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ürge a páciensem. Súlyos önképzavarban, káromkodási kényszerben és előítélet fesitizmusban szenved. Én elvből nem foglalkozom politikával, de priviben még engem is (mint szerinte ellenzéki politikust)..<#hehe>..elküldött a jóanyámba. Csak jelzem, hogy felesleges időpazarlás bárminemű kommunikáció a beteggel. Állapotjavulás sajnos a közeljövőben esetében esélytelen..
Orvosi javaslat: illető privát letiltása.
Kollegiális üdvözlettel: dr. Zef.

<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.04.02. 11:55:35

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
The Rebound (2009)

Pár filmben már felbukkant ez az idősebb nő - fiatalabb pasi kapcsolat séma. A legtöbb filmben szakítással végződik a dolog arra utalva, hogy a korkülönbség miatt nem működik az egész. Persze ne feledjük el, ez továbbra is csak egy film, aminek a valósághoz semmi köze sincs.

Volt pár jó poén, de összességében még mindig hülyeség amit látunk.
Ha sokáig b@sztatják az agyamat ilyen idősebb nőkben csalódott írók, a végén majd összedobok én egy olyan idősebb nő - fiatalabb pasi sztorit, aminek több köze van a realitáshoz. Persze végül próbálták szépíteni amit közben elcsesztek, de ez akkor is csak...
10/6.

Zephyr Retiring
Ezt még gondold át..
..sokkal valószínűbb, hogy előítéleteink elhagyásával inkább a világbéke törne ki.

IMYke2.0.0.0
<2005> - (imdb) - "연애의 목적" (Yeonaeui Mokjeok) - (Rules of Dating) - (-) - 8/10
(2018.04.01) (121 perc, dél-koreai) - Comedy, Romance

Director: Han Jae-rim
Writers: Go Yun-hui, Han Jae-rim
Stars: Park Hae-il, Jeong Yeong-gi, Kang Hye-jeong

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Kösz, akkor az még odébb van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Magvas gondolatok.

Tikal
<#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ha nem lenne előítéletes az ember kihalt volna az emberiség....a punkok meg tünjenek a picsába dolgozni!
IMYke2.0.0.0
Még mindig nem értjük egymást. Nem utálom őket. Nem érdekelnek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az előítéletekről szól a film.

Zephyr Retiring
Ez egyik sem az original verzió, de legfeljebb beszerzem eredeti hanghordozón majd..

RaZoK
Köszi a választ. Sajnos nem ez az. Amit én keresek az élőszereplős.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

LasDen
" Having been in development for three years, the film began production on 12 February 2017❤️> and is set for release in 2019.<1><4>"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shep
Volt itt linkelve pár napja egy trailer amolyan ázsiai Call of Duty, ha jól rémlik Warriors of Future volt a címe, az leszedhető már valahonnan?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
"Akkor rólad is szól ez a film 😄"

Nem figyeltél... <#ravasz1>

Jim Morrison
nekem bejött az előzetes, szerintem majd megnézem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Akkor rólad is szól ez a film 😄

IMYke2.0.0.0
Őszinte leszek: már ott elvesztett, hogy "Egy csapat punk nehézségeit"...
<#vigyor1>

//Filmet úgy választok, hogy érdekeljen a főszereplő(k) sorsa, vagy a felütés. Ha nem érdekel, akkor azonosulni sem tudok, nem is izgat.

Bomb City

Nem akarok sokat írni róla, és azt javaslom, hogy ne is olvassatok a filmről hosszabb kritikákat, mielőtt megnézitek. Röviden: Egy csapat punk nehézségeit mutatja be egy konzervatív, texasi városban, a 90-es évek végén. Igaz történeten alapuló, brutálisan erős dráma, ma is aktuális üzenettel.

10/10

ximix
Off
SoundCloud ?
- link
ximix
"utalás a filmben az elmúlt 40 évből"
"2 mogorvának tűnő középkorú fószer ült"
" ezek azt se tudják mire ültek be, nem fogják szeretni. Ehhez képest több utalásnál tapsoltak és jókat röhögtek 😄"

öööö értem 😊

Mert ők valszeg még gyerekként látták pl: a szőrös "angolna" testű Travoltát kis gatyában, amint szombatonként "belázasodik" és készül a dizsibe és ez rögtön eszükbe jutott.

Míg egy fiatal meg pl az Overvatch-ból a Tracer-t ismerte fel.

Ez ebben a filmben a "csodálatos", a jelenkori generáció igen nagy tartománya talál benne ismert karaktert amitől az esetleg rég elfeledett emlékei beindulnak.
Nosztalgia faktor level 1000 ✓

- lista
Jim Morrison
A számolás joga
/Hidden Figures/

Emészthető formában bemutatja milyen volt akkoriba az élet a NASA-nál és NASA-n kiivül. Tetszett, érdekes volt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ez egy kibaszott jó film!!!!! nekem 10-es!!! Jessica Chastain pedig OMFG mind ahogy kinéz mind ahogy játszik 😊
tigeroo
City Slickers (Irány Colorado, 1991)

Na nézzük csak. 7-8 éves Jake Gyllenhaal ? micsoda? 😄 Nagyon komoly!
Volt még Jack Palance, aki a vén, szikár, kemény cowboyt játszotta. Róla tudtam hogy pl. az 1930-as években boxolt, úgyhogy nála ez elég hiteles volt. Ő 2000-ben hunyt el.

A film a kapuzárási pánikról szól... Amin minden 30-as férfi keresztülmegy, legalábbis már elkezdődnek a beszélgetések a pofa sör mellett. Elindul pár jóbarát egy "férfias, csordaterelő túrára", ahol azthitték hogy jól fognak szórakozni, veszélyek nélkül. Ahhoz képest hogy elvileg vígjáték, ugyanúgy átverve éreztem magamat, mint a főszereplők - Ők is azthitték hogy befizettek egy túrára, ahol majd a csillagok alatt aludnak, lovagolnak és menőznek. Aztán szép lassan meghal a túravezető, majd 2 rossz arc is előkerül... kész káosz!
Ez nem vígjáték!

Billy Crystal 43 volt a forgatáskor, most 71 éves az öreg úr isten! (durván telik az idő). Daniel Stern (a reszkessetek betörője) 34 volt, mennyire fiatal volt ő is.

Jól szórakoztam rajta 8/10. Fantasztikus nosztalgia a 90-es évekből.
Zephyr Retiring
Married life (Házasélet) 2007.

Szerencsére a házasélet nem csak ilyen lehet. Tapasztalatból is tudom 😊

Ami a filmet illeti, hát elég öszvér alkotás lett. A furcsa talán mégjobb kifejezés rá. Pasi leül beszélgetni a kapcsolatukról a feleségével. A nő szerint a szex a legfőbb kapocs köztük. A pasi is így érzi, de ő többre vágyik: szerelemre..amit meg is kap, csak épp mástól. Aztán innentől bárkinek lejöhet az, amit NE tegyünk egy házasságban: elhallgatás.
Ha ugyanis nekünk pasiként természetes ha van egy szeretőnk, könnyen lehet, hogy másnak is természetes...

A vége nem tetszett, szerintem hülyeség ennyiben hagyni a dokgokat, én legalábbis biztosan nem tenném...
10/4.

CSOCSO
LOL. pont ma neztem a netflixen.
Tikal
Láttam, ezért írtam, hogy megnéztem ki rendezte 😊 Talán fogalmazhattam volna jobban, valahogy így, hát persze hogy Sorkin film...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Nem mintha lényeges volna, de Aaron Sorkin élete első rendezése a "Molly's Game"...

Tikal
Molly's game

huu, hát ez hosszú volt, 15 perc után elkezdett fájni a fejem a sok beszédtől, szóval megnéztem ki rendezte, hát persze hogy Sorkin.... ha nincs Chastain kiszálltam volna a harmadánál, de őt bármeddig bírom nézni 😊

tigeroo
Chip katonák esetleg?

Small Soldiers 1998
RaZoK
Sziasztok

Egy olyan filmet keresek 80-90-es évek, egy pontosabban kettő űrhajó érkezik a Földre de ezek mini űrhajók mini pilótákkal,az egyikuk rossz fiu a masik vagy fejvadasz vagy rendőr,ezt a rendőrt és a mini űrhajóját egy kisfiú talalja megbegy szemettelepen es haza viszi az anyjanak is megmutatja aki egyedul neveli, amire meg emlekszem hogy a fegyverzete kepes lerobbantani egy foldi emberi kezet

Valakinek ismeros?
Elore is koszi

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

IMYke2.0.0.0
Sajnos, igen... <#vigyor5>
Számomra, az utóbbi idők legrosszabb filmélménye volt -- a SzárVarszok mellett.

BenedekFeco
Ezt én is vágom, de a filmben ennyi volt a magyarázat 😊

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

IMYke2.0.0.0
Ez rendben van --- de akkor most képzeld el azt, ami a végén történt... hogy lesz abból az emberből (és ugye a többiből, ha sikeres lett volna/lesz a program) földműves...
Ráadásul, nem úgy van az, hogy csak fogjuk és átdobjuk oda a Földi ipari berendezkedést...

BenedekFeco
Valamit motyogtak az elején, hogy a
légkörben lévő nitrogént(?) akarják használni hogy műtrágyát állítsanak elő
. Ha jól emlékszem.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy a legalapvetőbb dolgokra nem futotta az ötletből --- például a
túlélésre (táplálkozás) a bolygón...
...vagy a metánnal és a kevés fénnyel táplálkozna az odatelepített Batmemberiség?

LasDen
47 Meters Down

Mandy Moore és tesója cápa nézőbe mennek, de leszakad a ketrec és nem fogjátok kitalálni, 47 méter mélyre süllyednek.

Egy elég gyenge cápás próbálkozás. De azért akadt 2 jelenet, ami nagyon tetszett.
"- Kate, menj vissza ketrecbe és spóroljatok a levegővel.
- Rendben.
visszaúszik
- Figyu Liz, szerintem ez egy tökéletes alkalom, hogy elkezdjünk lelkizni..."

A másik mikor Frodóhoz hasonlóan elbújik a csaj a szikla mögött a cápa meg ott úszik el mellette 😄
És megteremtették a lehetőséget és nagyon fasza befejezéshez, de inkább a csóró happy endet választották...

4/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shep
Hát ez a film olyan volt, mintha a lett volna egy jó ötletük, el is kezdték megcsinálni, mert kb a film feléig egészen érdekes volt a dolog, aztán rájöttek ,hogy túl sokba kerülne a CGI Titán, meg az akciók is így kihagytak mindent a filmből és a második felére csak vázlatos történetmesélésre futotta. Kár érte mert akár jó is lehetett volna.

CSOCSO
pont ma akartam meglesni 😞
IMYke2.0.0.0
<2018> - (imdb) - "The Titan" - (-) - 3/10
(2018.03.30) (98 perc, amerikai) - Sci-Fi

Director: Lennart Ruff
Writers: Max Hurwitz (screenplay by), Arash Amel (story by)
Stars: Sam Worthington, Taylor Schilling, Tom Wilkinson

Jim Morrison
Central Intelligence
Kevin Hart es a Szikla. Igen, pont olyan es azt varhatja el az ember amit a tobbi filmjuktol.

BenedekFeco
The Commuter

A szokásos Liam Neeson action movie. Abból a szempontból mondjuk nem szokásos, hogy ebben nem rabolnak el senkit
wait for it...
"Újdonságnak" tekinthető még a háttérből irányító lángelme, aki persze a végére
tök hülye lesz, és újra ugyanazzal a vonattal utazik, amelyikkel 10éve ingázik az egyetlen ember aki azonosítani tudja

6/10

LasDen
a Scoobynatural után még egy kis Scooby-Doora vágytam, úgyhogy megnéztem a közel múlt két filmjét. Igazából nincs mit mondani róluk. Scooby mindig is egyszerű felépítésű sorozat volt. Ha tetszik, akkor a filmek is tetszenek majd. Persze azért a sztori is számít valamennyit.

Scooby Doo - Shaggy's Showdown

Scooby és a banda kovbojozni megy.

7/10

Scooby Doo & Batman: The Brave and the Bold

Azt hozzá kell tenni, hogy ez a Batman az Silver Age féle Adam Westes Batman. De mellette feltűnik Black Canary, Marsi Embervadász, Plastic Man, Phantom Stranger és Aquaman. Aquaman nagyon nagy. Löki a hülyeséget akármikor előkerül... 😄

7/10

Jim Morrison
Ha már netflix, hetente ránézek mihez van már magyar felirat. És örömmel tölt el, hogy szinte hetente kerülnek fel új (magyar) feliratok.
Verdike-vel megegyeznének, jó sokkal bővülne a kínálat magyar feliratos filmekkel kapcsolatban 😊)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.03.30. 19:22:17

LasDen
Sajnos ha a Netflix vesz meg egy filmet, akkor várható, hogy az nem lett túl jó. Szerencsére azért a tényleg sajátkészítésűekre még lehet számítani...

BenedekFeco
The Titan

A film kétharmadáig kimondottan jó volt. Nálam olyan 7/10-es. A kéró, plusz a környék, ahol elszállásolták őket (pont ilyen terveim vannak, ha véletlenül megnyerem a lottó ötöst <#banplz>) már dobott rajta 1 pontot. De tetszett az egész kísérletezősdi, meg ahogy a szomszédok élete alakult.
És ez tartott egészen a "műtétig". Ott átment (nálam) totális hülyeségbe. A záró képkockák meg... anyám borogass. Bár ugye sejthető volt a
denevér DNS-ből, meg a szomszéd srác "szárnypróbálgatásából"

5/10

IMYke2.0.0.0
<2017> - (imdb) - "강철비" (Gangcheolbi) - (Steel Rain) - (-) - 7/10
(2018.03.30) (140 perc, dél-koreai) - Action, Drama

Director: Yang Woo-seok
Writer: Yang Woo-seok
Stars: Jung Woo-sung, Kwak Do-won, Kim Eui-sung

Ready Player One

Nekem nagyon bejött. De a legdurvább az egészben a zenék összeválogatása és vágása. Tegnap este óta felváltva hallgatom a soudtracket, ezen kívül van vagy 200 popkulturális és gamer utalás a filmben az elmúlt 40 évből. A látvány tökéletes, ezt mondani sem kell. Úgy ültem be, hogy nem vártam ettől semmit, ehhez képest csomószor ordítani lett volna kedvem az audiovizuális élménytől 😄 Ezt a filmet nem a sztoriért kell nézni (amúgy egész jó az is, de nem a fő erősség) hanem az alternatív jövőkép, a társadalomkritika, az audiovizuális élmény és a játékok szeretete miatt. Mi heten néztük együtt, ez is dobott rajta 😄 De előttem a moziteremben 2 mogorvának tűnő középkorú fószer ült, visszafogott üzleties viseletben, gondoltam magamban ezek azt se tudják mire ültek be, nem fogják szeretni. Ehhez képest több utalásnál tapsoltak és jókat röhögtek 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.30. 14:53:02
Zephyr Retiring
Számomra össz-vissz két zenéje mérvadó. Purple Rain és Batdance. Ez utóbbit még mindig keresem empéjtrétől jobb hangminőségben..<#idiota>

tigeroo
imádom a zenéjét. faterom mutatta be még anno az "1999" nevű albumát, ahol minden hangszert ő játszott fel. 1984-ben kijött a purple rain album, mozifilm és turné. ez volt az a pont, amikor bebetonozta magát a hírnévbe.
ráadásul 2 oscart is bezsebelt ez a film, de én is most láttam először.

a -2 azért, mert a színészi játék nem volt tökéletes (bár a rivális banda is valós, morris meg jerome valóban ekkora showmanek voltak az életben is... szóval mindenki önmagát játszotta el)
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2018.03.30. 10:10:43