[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Gonjiam: Haunted Asylum
Egy horror webshow csapata és néhány önkéntes vállalkozik arra, hogy elmennek a világ egyik legrémisztőbb helyének tartott régóta elhagyatott Gonjiam pszichiátriai kórházba.
A horror nem az én zsánerem, így általában halloween közeledtével szoktam letudni az évi horrorfilm adagomat. És bár nem vagyok az ilyen kézi kamerás stílus rajongója, mert az tök random, hogy egy random csoport egy profi kamerával van felszerelkezve és mindent felvesz. Itt a youtube műsor jó alapot szolgáltat ahhoz, hogy tele aggassák kamerákkal az embereket. Bár a produkciós értékek egy kissé gyanúsan magasak voltak.
Nem szeretem a jump scaret. Olcsó húzás, de sajnos nincs nélküle horror film. Kérdés mindig az, hogy mennyire hagyatkoznak rá. Szerencsére itt nem nagyon. Van néha ajtó csapkodás meg random dolgok az arcodba tolva, de amúgy nem sok van. Az volt furcsa, hogy sokszor sikerült feszültséggel teli pillanatokat felépíteni, de aztán nem vezettek sehova és csak elvesztegetett lehetőségnek érződnek. Mindenesetre volt jó pár hideg rázós, feszült jelenetek.
Ha nem is váltja meg a világot vagy vezet be valami újat a horrorok világába, de egy korrekt szórakozás valamelyik estére.
6/10