1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kojiro
    Venom - nemtudom/10

Egyrészt, tök jól szórakoztam.
    Másrészt viszont, több minden zavart.
    Harmadrészt, állati jól szórakoztam.

A tökjóvolt/10 és az egészjóvolt/10 között van valahol. De közben meg annyi minden zavart.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    - Túl kevés a szereplő. Kicsit élettelennek éreztem a várost (Amerika kurvára nem ilyen, rendesen kiürítették az utcákat), de nem csak a várost. Eddienek volt eg db főnöke, semmi arccal rendelkező munkatársa (pl operatőr), semmi irodai munkatársa, semmi. A barátnőjén kívül nem volt senkije, de még egy barátja sem. A barátnőjének nem volt senkije. Nem láttad a munkahelyét, nem beszélt senkivel Eddie-n és az új pasin kívül. Nem voltak szüleik. A főgonosznak volt 1db kiemelt munkatársa és azon kívül mindenki arctalan volt, gyakorlatilag statiszta. És kb ennyi volt a film.
    - Eddie jelleme: oknyomozó újságíróként mindig az emberi és a jó oldalon áll, tipikus Lois Lane karakter, kivéve, hogy amikor mondjuk megeszi egy hivatásos katona/rendőr fejét, az nem okoz neki semmi gondot. Nincs lelkiismeret furdalása. Simán "lenyeli" (háhá).
    - Nem halljuk a közvélemény a Venomról. Miután megmenti a világot, senki nem tudja meg, mit tett? Esetleg kiabaszott nagy botrány lesz, amikor kiderül, hogy a multimilliárdos filantrópista tudós egy szemétláda gyilkos volt? Ezért elismerik Venom tettét?
    - Kamerák előtt szétver/kinyír egy rakás rohamosztagos rendőrt. Kb. egyértelmüen kiderül, hogy ő Venom. Akkor a végén hogyan kerül vissza az újsághoz (ugye, a feliratos jelenetben újságíróként megy be a börtönbe, interjút készíteni)? Miért nem kell rejtőzködnie?