1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Infinity War imdb

Na igen: igazából meg sem lepődtem. Az olyan filmek kora végképp leáldozott, ahol komoly érzelmi vívódás bemutatása után valaki lelő valakit. Eljött az a kor, mikor mindenki mindenkit lelő. Hőseink fegyverarzenáljukkal a hátukon jönnek mennek, elsütnek valami poén féleséget, oszt ha haver vagy mosolyt kapsz, ha meg ellenség skulót.
    Ellenségből így skulókból is itt akad bőven.

Akadt azért pár vicces jelenet is. Pl. mikor a mosómedvét lenyuszizták...
    Amúgy ööö....most akkor mi van? A bosszúállók fele és a Galaxis őrzői pár tagja is...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vajon végképp beadták a kulcsot? Vagy akkor majd később mint Főnixmadár a hamvaiból ők is visszatérnek? Gru(t) szánalmas volt. Korábbi őse(i) jobb is, hogy nem érték meg ezen semmittevő lusta leszármazottjukat. Vagy ez inkább egy fricska akart volna lenni a mai generációnak a készítőktől? Hogy a mai fiatalok pont ilyen lesz@rom stílusba nyomnak mindent mint a kis faágacska?..
    Thanost szinte meg már megsajnáltam...ahogy csak ott ül szomorúan, megfáradtan és nézi a napfelkeltét...

A 3D élvezhető volt, kék punk mukit hiányoltam (hogy is hívják no...pedig itt van a nyelvemen) a furulyasípjával. Na még ő azért kellett volna a látványorgiába...

Hogy ő már meghalt? Na és? Az itt ebben az univerzumban ugyan mióta számít?
    Egyezzünk ki egy 10/6-ba..