1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sequoyah
    Black Panther (2018)

Becsuletes iparosmunka a Marvel mercejevel merve. Semmi pluszt nem ad hozza, de a kotelezot hozza minden teren.
    - A karakterek jok es emlekezetesek, a szineszek szimpatikusak, szerethetoek. Talan tulzottan is, meg a negativ karakterek es ellensegek is szimpatikusak, szoval nem is nagyon izgultam hogy leverik-e oket:D
    - A tortenet abszolut klises, de a kliseket jol valositjak meg, szoval elvezheto.
    - A tokeletes latvanyvilag az a Marveltol kotelezo, es meg is kapjuk.
    - Rohejes, hogy a fohos nepcsoport fejlettnek mondja magat, de ahhoz kepest botokkal es kovekkel harcolnak mint az osemberek, es az allitolagos "fejlettseguket" csak az mutatja, hogy a kovek es botok kore vizualis effekteket epitettek... De igazabol az egesz film soran nem jottem ra hogy miert ne csapna le oket egy nagyobb Navy Seal osztag... Konnyen javithato hiba lett volna...
    - Masik rohejes dolog, hogy a kutyuiknek a 90%-a egyetlen szuperinteligens 30 alatti zsenibogar nevehez kotodik, aki egyszerre fizikus, orvos, kemikus es meg minden mas is. A tortenetbe es a vilagba jobban illett volna, ha egy evezredes tradicioval rendelkezo K+F kozpontot mutattak volna 1nel tobb okos emberrel. Talan akkor elhiszem hogy valoban a nep a fejlett, nem csak ez a 2 ember...

A legnagyobb negativum szamomra ugyan az, mint a legtobb ujabb Marvel filmnel. A korai filmek arra a fantaziara epulnek, hogy mi lenne ha a szuperhosok koztunk elnenek. Tehat egy realis, realisztikus vilagban keltek eletre. De aztan filmrol filmre a Marvel univerzum teljesen elszakadt a valosagtol, es varazslok, es a valos fizikat hirbol sem ismero "technologiak" vannak MINDENHOL. Igy sajnos mar abszolut nem tudom beleelni magam ebbe a vilagba, ami sokat ront az elmenyen...

6/10