1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BaliBoy
    Nyilván nem felejtették el. De! Egyrészt szerintem ez az a történet rész, amit simán el lehet úgy fogadni, hogy a képernyőn kívül valaki beszélt Luke-nak a midikloriánokról.
    Illetve, ami sokkal lényegesebb, hogy dramaturgiailag teljesen felesleges lett volna behozni az eredeti trilógiában a midikloriánokat. Obi-Van egy sivatag közepén él nomádként, Yoda meg még rosszabb, egy mocsár bolygó kellős közepén szinte kőkorszaki körülmények között. Az lett volna csak igazán nagy faszság, hogyha bármelyikük előhúz a zsebéből egy véranalizáló cuccot. Anélkül viszont dramaturgiailag hülyeség lett volna akár megemlíteni a filmben a midikloriánokat. Simán lehet, hogy Lucas-nak a fejében volt már az eredeti trilógia alatt is, hogy mi is az erő valójában, de kihagyta mert nem arra akarta teljesen felépíteni a filmeket.

Nálam ez a midiklorián dolog nem okozott lelki sérülést. Meg a környezetemben sem akadt fent senki ezen. Ezért eléggé elcsodálkoztam mikor először a neten olvastam valakitől, hogy ezen akadt fenn.